Background adbanner
calendar

Četvrtak 23. Mart, 2023

OTIŠLI IZ VESNINOG STANA! Nikolija i Relja KUPILI LUKSUZAN PENTHAUS, A PRIČA SE DA JE OVO RAZLOG NJIHOVE SELIDBE!

Objavio: RHT
04/02/2023 1:00 PM

Nikolija Jovanović i reper Relja Popović navodno su napustili stan pevačicine majke, Vesne Zmijanac i preselili se u luksuzan penthaus na Vračaru.

Foto: Printscreen Instagram

O odnosu pevačice Vesne Zmijanac i njenog zeta Relje Popovića dosta se spekuliše, a iako kruže priče da se ne slažu najbolje, istina je potpuno drugačija, što je jedan snimak i dokazao. Relja i Nikolija još uvek nisu stali na “ludi kamen”, ali već godinama uživalju u ljubavi iz koje su se rodile dve ćerkice. Njih dvoje su sve do sada živeli u Vesninom stanu, a kako se navodi sada su odlučili da kupe novu nekretninu.

Foto: Prontscreen Instagram

Kako su dobili i drugu devojčicu, shvatili su da im treba veći prostor, te su uzeli luksuzni penthaus. Navodi se i da je nekretnina u kojoj su do sada živeli je izdata, a oni su se preselili.

“Iako im je značilo da imaju stan koji ne moraju da plaćaju, shvatili su da je prostor postao isuviše mali za četvoročlanu porodicu. Pošto ćerkice iz dana u dan rastu i kako bi trebalo da svaka ima svoju sobu, odlučili su da kupe novi stan. Odluka je pala na jedan luskuzni penthaus na Vračaru koji im se izuzetno dopao”, otkrio je izvor i dodao da ih je Vesna podržala u ideji da kupe stan, budući da je ona ceo svoj život zarađeni novac ulagala u nekretnine.

“Stan je sređen po njihovim idejama. Ćerkice imaju odvojene sobe, tu je velika spavaća soba, kao i luksuzno dekorisana dnevna soba i kuhinja, a veliki deo zauzima prostor rezervisan za njihovu garderobu, koja im je pasija”, istakao je isti izvor za domaće medije.

Nikolija je jednom prilikom otkril zašto se nije udala za Relju, ali i kako je bila žrtva nasilja zbog Elitnih odreda.

(MONDO/Alo)

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner