Background adbanner
calendar

Sreda 24. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
BARBARA BOBAK PODRŽALA DESINGERICU! Pevačica otkrila da bi otišla na nastup repera! CITY HYPE! Ema Radujko ISKRENO o Breskvici! Rasta priznao da ne sluša Desingericu! (VIDEO) HITNO SE OGLASILA ALEKSANDRA SUBOTIĆ! Ovo više neće tolerisati: “I vi biste imali silikone, ali nemate para!” “ODLUČILA SAM DA SE RASTANEMO…” Goca Tržan ne može više da ćuti, potvrdila sve javno! OVAJ KUĆNI APARAT UVEK ISKLJUČITE IZ UTIKAČA: Troši struju neverovatno čak i kada ga ne koristite EKSKLUZIVNO OGLAŠAVANJE LEPOG MIĆE! Samo jedno poručio Asminu Durdžiću, zbog čega će izgoreti od besa STANISLAV KROFAK OBJAVIO CENOVNIK SVOJIH USLUGA: Od 90 do 150 evra! Evo šta sve nudi TIK-TAK! JOŠ 20 DANA! Saša Mirković najavio POČETAK SEZONE RIJALITIJA “IMANJE” Ekskluzivni kadrovi! (VIDEO) OD “PAČETA” DO “LUTKE”!? Katarina Grujić se transformisala! Totalni remont! Novi izgled nakon estetskih zahteva (FOTO) DRAMA NA SVETOJ GORI! Velike policijse snage Grčke pokušavaju da sprovedu akciju iseljenja monaha! Oni se opiru ANELI PROGOVORILA O DROGIRANJU: “Probala sam belo…” ŠOK POTEZ ANITE STANOJLOVIĆ! Anđelu neće biti dobro, presekla i donela odluku, sve javno objavila (FOTO) EXPO 2027 U PARIZU! Beograd i Srbija predstaviće se kao domaćini Specijalizovane izložbe tokom OI u okviru Srpske kuće HAOS! “DOK CAR GIFTA, JA KUPUJEM STANOVE!” Maja Marinković urnisala bivšeg “Filip je PROŠLOST i neću mu dati reklamu preko mog imena!” “Ivan i Jelena će se pomiriti?!” EKSKLUZIVNO! Ana Ćurčić RASKRINKALA Marinkoviće! (VIDEO) SEKA ALEKSIĆ BESNA KAO RIS:”Da li je moguće da niste pomislili da neke porodice ne mogu sebi da priušte hotele sa 5 i 15 zvezdica”

“OTAC NIJE ZNAO NI KOJE MESTO SAM OSVOJILA” Dalila otkrila šta je razgovarala sa Husom, kao i u kakvom je odnosu sa Carem!

Objavio: RHT
11/07/2022 8:00 PM

Dalila Dragojević osvojila je drugo mesto u “Zadruzi 5”, dok je njen bivši suprug Dejan Dragojević odneo pobedu.

Foto: ATA Images

Ona je sada sumirala utiska iz rijalitija, a na početku otkrila kako se oseća nakon izlaska iz “Zadruge”.

– Obavljam pozive, ne znam ni sa kim pričam niti šta govorim. Onda me uhvati prebačaj na plač, na crne misli i razna razmišljanja, jednostavno nisam dobro, ali se trudim da budem – rekla je Dalila, pa dodala:

– Ljudi mi jako smetaju, ali mi najviše smeta kad odem u apartman i kad se zatvorim. Kada ne čujem ljude i kada vidim da zadrugari nisu tu i da nema Filipa, nije mi uopšte svejedno. Hvata me panika, jedva čekam da se sve završi, jer rijaliti nije završen kada se završi finale, nego tek tad počinje – dodala je Dragojevićka.

Bivša zadrugarka je rekla šta je prvo uradila nakon napuštanja rijalitija:

– Trudila sam se da ispoštujem sve novinare i da im odgovorim, međutim, odjednom su me svi sahvatali i nisam se dobro osećala. Filip me je izvukao, otišli smo da porazgovaramo, ni on nije bio sjajno. Čuli smo razne informacije koje do sada nismo znali. Rekao mi je da idem sa njim, ali sam odlučila da odem sa Marijanom (Zonjić), jer se ona čula sa mojim roditeljima, pa mi je rekla da ima mnogo stvari da mi ispriča. Filip i ja ćemo naše stvari rešiti, večeras ćemo se videti na žurci. Čuli smo se malopre, sve je super – otkrila je Dalila.

Dalina je priznala da je jutros obavila razgovor sa ocem Husom i majkom Eminom Mujić.

– Nije mi bilo svejedno kada sam jutros imala razgovor sa roditeljima. Otac mi je rekao da je dosta stvari prepumpano, rekao mi je svoje mišljenje o svemu. Uzela sam od Marijane telefon i nazvala ga… Kada sam mu čula glas, prvo mi je bilo jako teško, onda sam sama sebi rekla “neću da plačem”, jer znam da sada mogu da ga vidim. Pričali smo na najnormalniji način. Nije ni znao koja sam u finalu, zaspao je. Pitao me je kako sam prošla, rekla sam mu da sam druga – objasnila je bivša zadrugarka.

Pročitajte i: DALILA IZNAJMLJUJE STAN U BEOGRADU! “Neću ući u kuću koju smo Dejan i ja napravili”

BONUS VIDEO:

Izvor: Informer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner