Background adbanner
Background adbanner

OTAC MAJE MARINKOVIĆ VAN SEBE ZBOG ĆERKINE AFERE: “U šoku sam!”

Objavio: RHT
09/07/2022 10:51 PM

Šok paparaco afere Maje Marinković i Predraga Raspopovića Pece izazvao je buru u domaćoj javnosti.

Foto: ATA Images

Naime, Maja Marinković je otela muža svoje najbolje drugarice Aleksandre Subotić, a to definitivno niko nije očekivao.

Tim povodom za Pink.rs oglasio se Majin otac Radomir Marinković Taki koji je ostao u šoku:

– Nemam pojma o čemu se radi. Prvi put čujem! Ništa još nisam video. Sad ću da pozovem Maju da vidim o čemu se radi! U šoku sam – rekao je vidno uznemiren Taki.

Pročitajte i: “PORODICA MI JE UNIŠTENA, MAJU SAM SMATRALA DRUGARICOM”: Aleksandra Subotić se oglasila nakon ŠOK snimka na kom je muž vara sa Marinkovićevom! 

Inače, Maja i Peca su sada uhvaćeni na jednom bazenu, gde su uživali u prisnosti. Maja je uživala u Pecinim poljupcima, a oko njih su se nalazili ljudi, koji su im očigledno poznanici, piše Pink.rs.

Izvor: Kurir

BONUS VIDEO:

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

CRNA HRONIKA

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x