Background adbanner
calendar

Utorak 16. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
TRAMP PRVI PUT U JAVNOSTI NAKON ATENTATA! Pojavio se na konvenciji u Milvokiju sa zavojem preko uha (FOTO) PROVERENO NAJBOLJI TRIK koji će vas ODMAH RASHLADITI: Ne košta ni dinar NAPADNUTA ŽENA IVANA MARINKOVIĆA! Evo ko je tukao i čupao za kosu! PAKAO ZA TURISTE KOJI KREĆU ZA GRČKU! Svi alternativni putevi zakrčeni! Čeka se minimum 2 sata Dnevni horoskop za utorak, 16. jul: Bikovi će imati problema u ljubavi, a Ribe čeka emotivni raskol DAČIĆ: HELIKOPTERI SA VATROGASCIMA KREĆU UJUTRU! Srbija šalje pomoć Republici Severnoj Makedoniji u gašenju požara ŠTA AKO NA LETOVANJU OSTANETE BEZ PASOŠA? Ovo je detaljna procedura ako vam neko ukrade dokumenta NEDELJNI HOROSKOP! OPREZ! Vodite računa, zvezde vas upozoravaju UNA ČOLIĆ SE SKINULA U TOPLES, PA POZADINU STAVILA U PRVI PLAN! Ćerka Zdravka Čolića šokirala objavom! (FOTO) OPA! PUKLA TIKVA! MC STOJAN DOBIO PEDALU!? Zorana šeta fudbalera!? Pevačicu sportista odveo na more TRAGIČNA SUDBINA! “MOJA MAJKA JE IZVRŠILA SUICID!” Pevačica Dragica Zlatić jecala u suzama tokom emisije: “OTAC JE TUKAO MAMU, GLEDALI SMO TO!” LUKA I SOFIJA ISKEŠIRALI 2.500.000 EVRA ZA STAN! Prve komšije im Đokovići, luks nekretnina se nalazi u Crnoj Gori na ovoj lokaciji! TANGICE SE UVUKLE, SVE PUCA! ZAPALILA MASU! Vrela, a tek od pogleda na grudi se diže pritisak! (FOTO) PRVO OGLAŠAVANJE MIONE:”Bila sam kod roditelja uzela sam svoje stvari” “ANITA NE VOLI ŽENE!” Ekskluzivno u D-Castu-u Milica Veselinović: “Mensur mi nije davao da nosim pocepane farmerke!” ZA SAMO JEDNU PESMU DOBILA POLA MILIONA EVRA! Pevačicu kitili zlatom, prizor od kog se zavrti u glavi

KRIVIČNO DELO! PALO HAPŠENJE!?INFORMACIJA IZ SPOLJNJEG SVETA NAPRAVILA LOM! Advokatica uzela stvar u svoje ruke!

Objavio: RHT
31/05/2024 8:45 AM

Opšta pometnja!

Majka Anite Stanojlović upala je upala kuću Jovane Tomić Matore, kako bi uzela lične stvari svoje ćerke. Naime, nastala je opšta drama kada je stiglo saopštenje u Belu kuću da je advokatica morala da reaguje!

Situacija je eskalirala nakon što je od Tomićkine majke doživela negodovanje, te je neminovno da je po zakonu krivično gone.

foto: youtube/printscreen/zadrugaofficial

Anita Stanojlović je deo svojih ličnih stvari. Pasoš, sim karticu, mobilni telefon pre ulaska u rijaliti poverila na čuvanje porodici Tomić. U tom periodu imala izgrađen odnos poverenja sa imenovanom porodicom. Kako se njihov odnos poverenja u toku trajanja rijalitija narušio. A okolnosti u kojima se ona nalazi (zabrana napuštanja Rijalitija do finala). Anita me je angažovala da u svojstvu advokata, odnosno njenog punomoćnika od porodice Tomić preuzmem njene lične stvari. I da iste predam njenoj majci Angelini ili da pak iste čuvam u sefu svoje advokatske kancelarije do njenog izlaska. Napominjem, da je situacija u kojoj stranka daje punomoćje advokatu za preduzimanje određenih radnji. U konkretnom slučaju preuzimanje ličnih stvari, jednaka kao da je stranka radnje preduzela lično, odnosno kao da je Anita sama preuzela svoje lične stvari – rekla je advokatica pa je dodala:

Opšta pometnja!

Dana 30.05. pristupila sam na adresu u kojoj se nalazi porodična kuća Tomi. Na ulaznim vratima primila je kolegu i mene Gospođa Ana Tomić. Razgovor smo obavili u dvorištu ispred vrata porodične kuće, gde smo joj na uvid dali Punomoćje za preuzimanje stvari. Kojom prilikom je Gospođa Ana potvrdila da su Anitine lične stvari kod nje ali je odbila da ih preda. Anitinom advokatu uz obrazloženje da hoće njoj lično da ih da kako bi “pogledala Anitu u oči” – dodaje:

– U želji da se ovaj spor reši mirnim putem predočili smo Gospođi Tomić da i pored želje “da pogleda Anitu u oči”. Nema pravni osnov za dalje držanje ličnih stvari Anite.Ona je punomoćjem izrazila volju da do njenog izlaska stvari budu poverene na čuvanje drugim licima. Svaki naš pokušaj da se ova situacija reši mirnim putem ostao je bez uspeha. Gospođa Tomić bez ijednog pravnog osnova odbila da preda predmetne stvari. Ovakvim ponašanjem Gospođa Tomić čini krivično delo. O svim činjenicama i okolnostima informisali smo policijske službenike policijske stanice Čukarica. Policijska ispostava Železnik i u daljem zastupanju Anite preduzećemo sve pravne radnje. U cilju sprečavanja dalje povrede Anitinih prava i pravnih interesa.

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs /S.S.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner