Background adbanner
calendar

Utorak 31. Feburar, 2023

OPET JE IZVELI IZ ZADRUGE! Miljana se nagutala lekova ispirali joj želudac!

Objavio: RHT
04/05/2021 2:02 PM

Nakon što je Tara Simov fizički napala Miljanu Kulić i izudarala je nogama u stomak, Kulićeva je napustila Zadrugu zbog zdravstvenog pregleda. Međutim, odmah po povratku ona se nagutala lekova i legla da spava.

Foto:Printscreen

Nakon toga obavestila je produkciju da joj je jako loše i da je boli stomak, a potom priznala da je popila veću dozu lekova nego što bi trebalo.
“Kulićeva je ponovo izašla iz rijalitija kako bi primila infuziju da ne bi došlo do većih komplikacije, jer je popila više lekova za smirenje koje nije trebalo da popije, sada je sve u redu”, tvrdi izvor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner

Deprecated: stripos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /home/hype/wordpress/wp-includes/functions.wp-scripts.php on line 133