Background adbanner
Background adbanner

ONE ĆE IH ZAMENITI? EVO KO SU NOVE DEVOJKE GRUPE “HURRICANE”! (VIDEO)

Objavio: RHT
05/06/2022 3:00 PM

Članice grupe “Hurricane” u dobrom poznatom sastavu će nastupati do jeseni, nakon čega devojke nastavljaju solo karijere. Saznali smo šta poznati misle o raspadu ovog ženskog tria, ali i koji je razlog razilaženja.

Naime, devojkama ističe petogodišnji ugovor, pa su odlučile da je za sada dosta i da je vreme da krenu odvojeno. Sada, sa svojim radnim iskustvom su sposobne da svaka izgradi sebe kao individuu na sceni. Mnoge kolege su bile iznenađene informacijom o razlazu grupe, ali su isto tako poželele sreću devojkama.

“City Hype” ekipa je bila vredna, pa se pozabavila istraživanjem onoga što sve zanima, a to je ko će naslediti Sanju, Ivanu i Kseniju i sledeći poneti dobro poznati naziv “Hurricane”.

 

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

NOVO

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

4 hours ago

Hype TV
,,Presudno da uđem u rijaliti je što sam dobila poziv direktno sa vrha, nisam mogla da kažem ,,ne" i ukažem nepoštovanje"#zadruga #SandraRešić ... See MoreSee Less
View on Facebook
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x