Background adbanner
calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SRBIJA DOBILA INVESTICIONI REJTING Vučić: “Ostvarili smo istorijski uspeh” U EMISIJI PUŠTEN EKSPLICITNI SNIMAK SA RIJALITI UČESNICOM IZ KROFAKOVOG KREVETA! Stanislav je BRUTALNO ponizio “Ona je bila kratka afera, ništa više” Sa NJOM je PREVARIO devojku “MC STOJAN I JA NISMO ZAJEDNO, NITI ĆEMO BITI!” Zorana Mićanović otkrila svoj ljubavni status, pa stavila tačku na spekulacije! Evo šta je rekla o reperu! Uzimajte JEDNU KAŠIČICU ove namirnice dnevno! SNIŽAVA ŠEĆER i HOLESTEROL, a evo zašto je još dobra VUK MOB ISTETOVIRAO IME SVOJE NOVE DEVOJKE! Ona se odmah pohvalila na Instagramu (FOTO) POTPIŠITE I POMOZITE! Pokrenuta peticija da se sredstva za javni doček Nove godine u Sarajevu preusmere ka poplavljenim područjima! “DESINGERICA NIJE PEVAČ!” Katarina Grujić otkrila da li bi snimila duet sa Despićem EKSKLUZIVNO za Hype TV: “Mora da se napravi granica!” “IZDAO JE ČLANA PORODICE, KAKO NE BI I MILICU?!” Terzin brat brutalno opleo po njemu, pa otkrio njegove mračne tajne iz prošlosti! KIM KARDAŠIJAN PODRŽAVA BRAĆU MENENDEZ?! Starleta se zalaže za oslobađanje dva momka koja su brutalno ub*la svoje roditelje?! U zatvoru su od 1996. godine! (FOTO) I ONA JE U TAKIJEM ZAGRLJAJU! Isplivala skandalozna fotka rijaliti učesnice! Teodora će da pobesni kada sazna! (FOTO) ISPLIVALI NOVI DETALJI IZ ZATVORA! Paf Didi spreman na sve samo da ga puste?! Evo šta je reper tražio! ZDRAVKO ČOLIĆ HITNO POSLAO POMOĆ POPLAVLJENIMA BIH! Gest pevača oduševio mnoge! ISPLIVALA MILIČINA PREPISKA SA TERZINOM TETKOM! Sada je jasno ko laže! Zbog ove rečenice će brujati cela nacija! “PRED ĆERKOM NE PRIČAM LOŠE O BIVŠOJ ŽENI! Kada poraste sama će shvatiti PRAVU ISTINU” Ekskluzivno u emisiji “ShowBLIZ”, Stanislav Krofak progovorio o odnosu sa Vanesom “NISAM JE PROGANJAO!” Stanislav Krofak prvi put PROGOVORIO o OPTUŽBAMA Nataše Moskve “Ona je bila moja kratkotrajna ŠEMA” “MALO SMO SE BACILI VIŠE NA MUZIKU!” Aca Lukas EKSKLUZIVNO o premijeri filma “Stravično” i koncertu koji svi željno iščekuju! (VIDEO)

ONA JE ZLA! Ljupka Stević progovorila o koleginicama sa estrade!

Objavio: RHT
28/02/2024 6:00 PM

ONA JE ZLA!

Emisija „Karte na sto“ emituje se na Hype televiziji sredom u 19:30 časova.

 Autorka i voditeljka Kristina Didanović ugostila je Ljupka Stević. Mnoga pitanja izazvala su pažnju, a pogotovo pitanje o kolegama sa estrade. Ko je najgora osoba na estradi, glasilo je pitanje, a Ljupka je rekla:

HYPE

ONA JE ZLA!

-Znam ko je, ali ne želim sebi da stvaram problem.

Ona je takva alapača, jedva čeka da je neko potkači. Ona je pravo jedno zlo, neću reći o kome se radi. Iz dubine duše joj se vidi da je zla, podla.

Te je dodala da na estradi ima previše budala, i da se ni sa kim ne druži privatno.

Ne pijem kafu sa koleginicama, bila je iskrena pevačica.

Podsetimo, pevačica je nedavno za naše kamere prokomentarisala i ovu temu:

Iako je često usnimljena sa novcem u rukama na veseljima, zbog čega su je prozvali novom kraljicom bakšiša, ona smatra da to ipak nije.

Nikada ne bih sebi nadenula takav nadimak i to nije u skladu sa mnom. Ko god da priđe i ostavi 1.000 dinara ili 100 evra, mislim da to daje iz srca i radujem se zbog toga, jer sam zadovoljila dušu tom nekom koji daje pare – rekla je pevačica i dotakla se vrtoglavih cifri koje pevači dobijaju na nastupima.

Ja sam poznata po tome da kada odem u kafanu, iz nje izađem bukvalno bez novca. Mislim da treba da damo da bi nam se vratilo i da je to neka energija koju ljudi prepoznaju. Imamo mi puno pevača koji su sad aktuelni na javnoj sceni, a koji se mršte zbog iznosa. Pa što se mrštiš na tog čoveka ako ti je dao 1.000 dinara, ili dve… Pa nema više, šta je problem? A da je izvadio 500 da li bi uzeo? Cenim svaki dinar koji neko izvadi jer time ceni i poštuje moj posao – istakla je pevačica.

Ceo razgovor sa Ljupkom možete pogledati na Hajpovom jutjub kanalu.

HYPETV.RS/ K.D.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner