Background adbanner
Background adbanner

ONA JE ĆERKA PREMINULOG GLUMCA: Najstarije dete Gutovića takođe se bavi glumom, a znate je iz ,,Ivkove slave” (FOTO)

Objavio: RHT
10/08/2022 3:30 PM

Glumac Milan Lane Gutović preminuo je u 75. godini na Vojnomedicinskoj akademiji posle teške bolesti.

Glumac Milan Lane Gutović iza sebe imao je dva braka, ali svoj privatni život nikada nije javno eksponirao. Mnoge detalje je uspeo da zadrži u svoja četiri zida, toliko da ime njegove prve supruge ni danas nije poznato javnosti.

Milica Gutović, ćerka proslavljenog srpskog glumca Milana Laneta Gutovića veoma podseća na svog oca i poput njega je odabrala umetnost za životnu profesiju.

Milica se bavi se baletom i glumom, a ona je najstarije dete Laneta Gutovića.

Glumac je ćerku Milicu dobio u prvom braku. a Milica je do sada glumila u “Mješovitom braku”, “Hotelu sa sedam zvezdica”, “Ivkovoj slavi”… Posle toga se posvetila klasičnom baletu koji danas predaje deci predškolskog i školskog uzrasta.

Milica je sa suprugom Draganom Maksimovićem dobila dete.

BONUS VIDEO:

Izvor: pulsonline.rs

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

NOVO

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x