Background adbanner
calendar

Ponedeljak 30. Feburar, 2023

ON VOLI DA BUDE UHVAĆEN! Željko Šašić osuo drvlje i kamenje po Darku, pevač otkrio sve o Lazićevim nastupima za vreme korone (FOTO)

Objavio: RHT
04/04/2021 6:00 PM

Podsetimo, Darko je tri puta nastupao na privatnim slavljima i tako je prekršio epidemiološke mere tokom pandemije korona virusa

Pevač Željko Šašić opleo je po Darku Laziću jer je nedavno uhvaćen na privatnoj “korona žurki”.

– Klinci su malo nestašni. U tim godinama nisu ni svesni svojih postupaka. Mogu negde i da ih razumem, ne drži ih mesto. Ali znaš šta je najjače, oni vole da budu uhvaćeni. Njima je to verovatno isto reklama – rekao je Željko i dodao:

Darko Lazić – Foto: Printscreen

– Često gosti i pevač vole da pokazuju pratiocima na društvenim mrežama kako oni super žive, kako im je sve ekstra. Meni je to sve glupo. Ne razumem ljudsku potrebu da svaki korak deliš sa drugima, pa i tu korona žurku. To je očigledno potreba da svi budu bitni i poznati. Sami se svi odaju – poručio je Šašić za Svet, preneli su mediji.

Podsetimo, Darko je tri puta nastupao na privatnim slavljima i tako je prekršio epidemiološke mere tokom pandemije korona virusa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner