Background adbanner
calendar

Četvrtak 9. Feburar, 2023

ON 22, A ONA 47 GODINA: Pašće vam VILICA kada vidite KAKO IZGLEDAJU (VIDEO)

Objavio: RHT
02/12/2022 7:00 PM

Ona ima 47 godina i izgleda mnogo bolje nego većina njenih vršnjakinja. Rejčel Elen iz Teksasa je žena koja je oduvek volela da brine o sebi i svom fizičkom izgledu.

Foto: Prinscreen

Na TikToku je poznata kao žena koja je u ljubavnoj vezi sa 22 godine mlađim Aleksom Majklom, zbog čega je često na meti negativnih komentara. Međutim, njih dvoje ne haju za kritike, i iako je poveća razlika u godinama, par je zaista zaljubljen i oni žive svoju ljubav.

Na TikToku su postali poznati zahvaljujući snimcima koji opisuju njihovu svakodnevnicu. Video koji je privukao mnogo pažnje je onaj u kom Aleks igra pred kamerom, uz opis:

“Stvarno izlaziš sa ženom toliko starijom od sebe?”, želeći da se našali na svoj račun, citirajući njihove pratioce na ovoj društvenoj platformi.

Slične snimke objavljivala je i Rejčel, “rugajući se” na svoj račun zbog toga što izlazi sa mlađim muškarcem.

“Moj dečko je od mog sina stariji samo tri godine”, rekla je Rejčel u snimku.

Na njenom profilu se može zaključiti da su Rejčel i Aleks u ljubavnoj vezi dve godine, a nedavno se prisetila prvog susreta sa njegovim prijateljima iz Njujorka. Bila je toliko nervozna da je isprobala tri odevne kombinacije, u želji da izgleda mlađe. Ipak, sve je dobro prošlo i njegovi prijatelji su njome oduševljeni.

Međutim, pratioci na TikToku nisu mogli da ne komentarišu.

“Sigurno se dečko dobro zabavlja, ali trebalo bi uskoro da pronađe devojku za ozbiljnu vezu”, “Da je ovo moja majka učinila, više ne bih sa njom progovorio”, samo su neki od komentara, prenosi Vecernji.hr.

Sa druge strane, bilo je i onih ohrabrujućih:

“Moj suprug je mlađi od mene 20 godina, a zajedno smo već 12 i ne možemo da budemo srećniji”, “Bolje je izlaziti sa starijim ženama”.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner