Background adbanner
calendar

Ponedeljak 11. Decembar, 2023

Olja Crnogorac: Zlobom pojedinaca sam loše predstavljena u javnosti!

Objavio: RHT
18/09/2023 4:16 PM

Nekadašnja manekenka i tv lice Olja Crnogorac se u jeku svoje popularnosti povukla sa malih ekrana i svoju sreću pronašla na obroncima Fruške Gore, gde skuplja mir za projekte na kojima je angažovana.

Foto: HYPETV

Kako i sama kaže, povukla se onog trenutka kada je osetila da ne pripada medijskom svetu, i da mnogo toga više može da ponudi osim lepote :

Foto: HYPETV

„Ja sam neko ko je bio država za sebe, nikada se nisam dodvoraval nikome, vodila ih na ručkove, družila se sa njima, e baš zato im nisam odgovarala, a oni su iz nekih svojih pobuda pisali razne ružne tekstove
kako bi meni naškodili. Mislim da sam radila na pogrešnim televizijama, da sam radila pogrešne formate, i ja se nisam pronalazila u tome da pitam pevačicu koliko su joj novca gurnuli u grudi, ili da prolazim sa
asistentom svako moguće pitanje, pa na kraju da mi se ta ista pitanja brišu jer je neko prijatelj kuće.“

Foto: HYPETV

Ceo intervju sa Oljom pogledajte u nastavku:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner