Background adbanner
calendar

Nedelja 6. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
PRVO OGLAŠAVANJE ŽENE MILANA KALINIĆA! Nakon njene objave usijale se društvene mreže (FOTO) MILICA VELIČKOVIĆ ULAZI U RIJALITI?! Terzi i Sofiji će pozliti! OTKRIVEN PLAN, PROCURELE INFORMACIJE! OTKRIVENA TAJNA MAJE I STANISLAVA! Ovo je razlog raskida, starleta sve priznala! SILOVANJE U RIJALITIJU? “Samo želim da se sazna istina!” Bivša rijaliti učesnica nakon MNOGO GODINA progovorila o potresnim svedočenjima iz UKINUTOG PROJEKTA “Polni hormoni utiču na Alchajmerovu i Parkinsonovu BOLEST!” Doktorka u “Sada i ovde” ispričala ono što NISTE ZNALI! GRMLJAVINA I KIŠA! Evo kada Srbiju očekuje razvedravanje DNEVNI HOROSKOP za 6. OKTOBAR! Ribe, pazite kako pričate sa partnerom! Doktorka Nada Macura otkriva “tajni recept” za jačanje imuniteta: Napravite ovu vitaminsku bombu i bićete jači od virusa OVO JE LICE “MAJKE HEROJA” koja je skočila sa KUĆE i PLIVALA TRI KILOMETRA U BUJICI da SPASI ĆERKU (13) LICE JOJ SE RASPADA: “Žena mačka” NEPREPOZNATLJIVA! Nakon toliko OPERACIJA liči na ČUDOVIŠTE, a ona je UBEĐENA DA JE PREKRASNA FOTO BEZ CENZURE! Kamera snimila Kačavendu u NEZGODNOJ POZI! Milena zaboravila da je u rijalitiju, pa podigla nogu, a na mrežama nastao HAOS ERDOGAN USKORO DOLAZI KOD VUČIĆA? Turski mediji: Predsednik Turske posetiće Beograd 11. oktobra TIM ZA SPASAVANJE IZ SEKTORA ZA VANREDNE SITUACIJE SRBIJE PRITIČE U POMOĆ BOSNI I HERCEGOVINI po nalogu predsednika Aleksandra Vučića “PONOVO SAM IMALA EPI NAPADE” Sara Stijović HOSPITALIZOVANA a zbog ove slike zabrinula SVE UČESNIK RIJALITIJA JE GEJ?! Ona tvrdi da je bio INTIMAN SA TRENEROM! Svi u neverici! “Malo mi ŠKRIPI TA PRIČA! Osudila ga za NASILJE, a sad se slika gologu*a!” Mali Bobi izneo ŠOKANTAN STAV o Niki i Arsi

ŠOK OTKRIĆE OLJE CRNOGORAC! Taman kada je mislila da se otarasila crne magije i vradžbina, našla je ovo! (FOTO)

Objavio: RHT
23/09/2024 12:59 PM

ŠOK OTKRIĆE OLJE CRNOGORAC!

Olja Crnogorac često svoje pratioce obaveštava o svemu, pa i onda kada nije baš sve sjajno i bajno i kada ima probleme! Ona je sada snimila tik-tok gde je objasnila šta je našla dok je sređivala svoje kupatilo.

foto: prinscreen/tiktok/montenegrina_o

Sređivajući svoje kupatilo, našla sam plavi zamotuljak. Kada sam otvorila vrata sa ogledalom u toj polici mi se nalazi celokupna šminka, kozmetika i tako dalje. I tu imam jednu malu kutijicu za šminku koju ne koristim, već tu saačuvam neku maskaru, puder… da bi kasnije možda kupila isto to jer to odgovara mom licu. Pošto ja jednom mesečno imam maniju bacanja, ja sve iz kuće pobacam i što treba i što ne treba. Pa tako se dohvatim te kutije, reko ajde da pobacam to, šta više čuvam. I kada sam htela da prebacim sve u kantu, meni ispade nešto čudno – započela je šokirano Olja.

foto: prinscreen/tiktok/montenegrina_o

ŠOK OTKRIĆE OLJE CRNOGORAC!

– Ljudi plavi zamotuljak od moje majce koja mi je nestala pre nekih četiri ili pet godina. Uvijeno onako, a unutra u celofanu nalazi se papir zamotan. Ja sam naravno odmah otvorila to da vidim šta je. Deluje da je jako staro i da jako dugo stoji tu. Po papiru se vidi da ima nešto posuto. Ja samo postavljam pitanje kako je to dospelo u moje kupatilo. Konstantno podsećam sebe da je sada 2024. godina i pitam se da li je moguće da se neko bavi ovim stvarima – iznenadila je Olja ovim priznanjem.

foto: prinscreen/tiktok/montenegrina_o

– Znate da sam ranije pričala šta sec dešava u mojoj spavaćoj sobi i da imam odvratne košmare. Ne želim ovaj čudni predmet da povežem sa svojom dijagnozom koju sam dobila pre četiri godine. Odlučila sam da sve to zapalim, ali ono nije htelo ad gori. Pokušavala sam jedno 20 minuta. Ja sam neko ko po spoljašnosti kada me vidite, ne možete da kažete da imam i jedan problem. Jer me je tako život naučio. Ali čudnih i loših stvari je kod mene poslednjih godina bilo bezbroj. Da li je ovaj papirić kriv, pokazaće vreme koje dolazi bez njega u mom kupatilu. A vi pazite koga dovodite u stan – završila je ona.

@montenegrina_o

Pazite koga zovete prijateljem i koga dovodite u kucu . Nisu svi onakvi kakvim se predstavljaju …

♬ original sound – Olja

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs/J.V.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner