Background adbanner
calendar

Ponedeljak 30. Feburar, 2023

Olivera Kovačević otišla na Nova S pa NAPLJUVALA Srbiju! “Nemamo ničeg dovoljno” (VIDEO)

Objavio: RHT
24/05/2021 8:03 PM

Glavni i odgovorni urednik zabavnog programa RTS-a, Olivera Kovačević, gostovala je u emisiji koja se emituje na televiziji Nova S i tom prilikom je isprozivala srpske pevače, kreatore i dizajnere.

Naime, ona je rekla da je Srbija mala zemlja i da nemamo kreativni potencijal, da nemamo dovoljno dobrih kompozitora, dizajnera, aranžera, pevača.

Da podsetim pesmu Loko Loko, sa kojom su nas predstavljale naše devojke iz grupe “Hurricane”, napisao je i komponovao Darko Dimitrov, koji je inače iz Severne Makedonije.

Šta je Olivera sve rekla pogledajte u video-prilogu:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner