Background adbanner
calendar

Petak 26. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SKANDAL! MAJI MARINKOVIĆ SLOMLJENE KOSTI! Starleta objavom sve šokirala, fanovi zabezeknuti (FOTO) EKSKLUZIVNO! Prve slike Slađe Poršeline nakog izlaska sa klinike i operacije nosa i kapaka! (FOTO) ACA LUKAS NAPRAVIO VEČE ZA PAMĆENJE! Zapalio masu na Krku, svi u transu zbog folkera! “NE TUŠIRAMO SE ZAJEDNO”: Novak Đoković se našalio kada je je sreo Alkaraza na terenu (VIDEO) PREDSEDNIK SRBIJE ISPRIČAO ANEGDOTU IZ PARIZA: “Sreo sam mladića od oko 25 godina koji mi je rekao….” UROŠ BLAŽIĆ PRIZNAO KRIVICU! ZAVRŠENO PRIPREMNO ROČIŠTE! Sramna odbrana monstruma, pometnja! OPŠTI HAOS I KOLAPS U FRANCUSKOJ! Zbog podmetanja požara obustavljen železnički saobraćaj! Iznenada je zatvoren i aerodrom, putnici u panici (FOTO) IVAN MARINKOVIĆ OTKRIO DA LI JE VIŠE VOLEO GOCU ILI JELENU! Nastala opšta pometnja, niko nije ovakav odgovor očekivao PRIPREMITE SE! 4. avgusta se menja sudbina ova 3 horoskopska znaka SNEŽANA DAKIĆ POMERA GRANICE! Nakon ove emisije ništa više neće biti isto DESET GODINA PROVELA U RIJALITUJU! A da li je uspela, koliko je zaradila i u šta je uložila novac? Otkrivamo sve detalje o Matoroj i njenim finansijama NAJEMOTIVNIJI PRIZOR! Bikovićeva žena sve oduševila (FOTO) ALEKSANDAR VUČIĆ DIREKTNO IZ PARIZA! Poručio: “Otvorićemo Srpsku kuću na najboljoj mogućoj poziciji odmah pored Francuske kuće!” HAOS ZBOG SUĐENJA UROŠU BLAŽIĆU! Članovi porodica ubijenih i ranjenih kod Mladenovca stigli ispred Okružnog zatvora ŠAMAR ISTINE! ŽESTOKO POTKAČILA BIJELIĆA! U SRED RAZVODA DRAGANA O TONIJU:”Dokazao je kakav je čovek” HAOS KOD KULIĆA! Marija oštro potkačila Đedovića, pa demantovala glasine koje kruže o njenoj ćerki

ZVANIČNO POČINJU OLIMPIJSKE IGRE U PARIZU! Spektakularna ceremonija otvaranja na Seni je večeras

Objavio: RHT
26/07/2024 8:45 AM

Danas počinju Olimpijske igre u Parizu!

Olimpijske igre u Parizu, 33. po redu, svečano će biti otvorene večeras od 19.30 sati spektakularnom ceremonijom karnevalom brodova na Seni.

foto: tanjug/video/Aleksandar Palajić

Prvi put u istoriji ceremonija otvaranja biće održana na otvorenom, uz rekordan broj od 45.000 policajaca koji će voditi računa o bezbednosti učesnika. Pariz je treći put u istoriji domaćin, nakon 1900. i 1924. godine. Pridružio se Londonu, koji je organizovao Igre 1908, 1948. i 2012. godine.

Danas počinju Olimpijske igre u Parizu!

Organizacija Igara koštaće oko devet milijardi evra. Na Igrama učestvuje 10.714 sportista, u 32 sporta, iz 206 država i teritorija, plus grupa sportista koja će se takmičiti pod zastavom MOK-a. Kao i Izbeglički tim. Zbog rata u Ukrajini ne učestvuju Rusija i Belorusija. Olimpijski tim Srbije predstaviće se sa 112 sportista. A na otvaranju zastavu će nositi odbojkašica Maja Ognjenović, kojoj su Igre u Parizu pete. Ali i vaterpolista Dušan Mandić, koji će četvrti put učestvovati na Igrama. Srbija će pokušati da osvoji najmanje 10 medalje i tako obori rekord iz Tokija, kada je osvojeno devet – tri zlatne, jedna srebrna i pet bronzanih. Najveći aduti Srbije su Novak Đoković, Ivana Španović, basketaši, košarkaši, odbojkašice, odbojkaši, vaterpolisti, strelci, rvači, bokseri…

foto: tanjug/video/Aleksandar Palajić

Najbrojniji su Amerikanci sa 592 člana tima, slede domaćini Francuzi sa 573, Australijanci sa 460, Nemci sa 428, Japanci imaju 403, Kina 388, Španija 383, Italija 371, Velika Britanija 327…. Jedini sport koji “debituje” je brejkdens. Igre traju do 11. avgusta, a ceremonija svečanog zatvaranja održaće se na stadionu “Francuska” u Sen Deniju, predgrađu Pariza.

Hypetv.rs/tanjug/J.V.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner