Background adbanner
calendar

Nedelja 6. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Darko nije mogao da bude uz Katarinu dok se PORAĐALA?! Isplivali novi detalji o pevaču koji je dobio TREĆE DETE EKSKLUZIVNO ZA HYPE TV! Oglasila se MAJKA DARKA LAZIĆA nakon vesti da je dobila UNUKU! Imala je ovo da poruči “NE KORISTIM FOTOŠOP! NE TREBA IDEALIZOVATI ŽENSKO TELO” Seka Aleksić ekskluzivno na televiziji HYPE Darko Lazić dobio TREĆE DETE! Evo kako se oseća pevačeva žena! Ćerki dali PRELEPO IME! HYPE TV PROGRAM ZA PONEDELJAK 7. OKTOBAR! Znate li ko je gost u emisiji D-cast? KAO BLIZNAKINJE SU! Svi ste videli MAMU Ane Ćurčić a tek da vidite NJENU SESTRU! One su IDENTIČNE NESTALO DVOJE DECE IZ VRANJA! Njihov nestanak prijavio deda! “Najviše na svetu volim svoje NJIVE” Seka Aleksić: “U kući nisam zvezda već Jovanova i Jakijeva MAMA” Blizanac Peđe Jovanović progovorio! Evo šta Nenad kaže o RAZVODU BRATA: “Nemam recept za SREĆAN BRAK!” SEKA ALEKSIĆ: “Kada sam bila najdeblja govorili su mi da super izgledam! Veljko mi je otvorio oči” HITNA EVAKUACIJA LJUDI U CRNOJ GORI! Poplave napravile KATASTROFU, turisti bežali preko vode! (FOTO) Srbiju pogodila DVA ZEMLJOTRESA iste jačine! Ovde se ZATRESLO TLO! DOZIVALI POLICIJU I ADVOKATE DA IH VADE IZ RIJALITIJA! Usred DRAME oglasio se EKSKLUZIVNO ZA HYPE TV Ivica Stefanović, najbolji prijatelj Miloša i Silvije GROZNIJE NE MOŽE! Dostavljač umesto proizvoda iz apoteke isporučio ĐUBRE NA ADRESU na Vračaru, uredno ga naplativši skoro 2.000 dinara! (FOTO) Folkerka otkriva detalje ŽUSTRE SVAĐE sa mužem! PERJE LETI, a evo kakve KRITIKE dobija! DVE GODINE OD SMRTI VODITELJKE GORICE NEŠOVIĆ! “Srce me boli za tobom!” (FOTO)

OGLASIO SE PRIJATELJ VOLJENKE ILIĆ: Otkrio pravu istinu o njoj, a evo šta je slagala!

Objavio: RHT
16/07/2023 6:30 PM

U kući je nađeno oproštajno pismo, a njene noge su bile vezane, dok su tegovi bili vezan za glavu na kojoj je bio i beli veo.

Foto: Printscreen

Jedna od najintrigantnijih učesnica sedme sezone rijalitija “Parovi”, Voljenka Ilić, nedavno je pronađena mrtva u svom luksuznom domu u Dominikanskoj Republici.

U kući je nađeno oproštajno pismo, a njene noge su bile vezane, dok su tegovi bili vezan za glavu na kojoj je bio i beli veo.

Povodom njene smrti se i oglasio i Milutin Radosavljević Mili s kojim je bila deo rijalitija. Bivši učesnik Parova nam je otkrio da je bio u kontaktu sa Voljenkom, te i da mu je priznala da ima suicidne misli.

Foto: Printscreen

– U jednom njenom periodu jako se ugojila i bila je u teškoj depresiji. U međuvremenu se upoznala sa jednim čovek koji živi u Dominkanskoj republici iradila je kod njea kao bebisiterka. Ima je radno određeno vreme. Nakon izvesnog vremena je sa tim čovekom stupila u vezu i počeli su da grade odnos. Živeli su na relaciji Srbija -Dominikana. Posle ona toga ona je krenula dijetu, jer je on želeo. Zbog njega i smršala. Ona se naprasno zaljubila u tog čoveka – počeo je Mili izlaganje za Kurir, a onda otkrio kada ju je video poslednji put:

– Poslednji put sam je videla u Trebinju. Bila je sa tim čovekom, on je potom insistirao da se vrate za Dominikanu. Kad smo se čuli pre dva meseca, imala je suicidne misli. Htela je da skoči u more. Dvoumila se da li da se vrati u Srbiju ili da ostane u inostranstvu. Ja sam pokušao da je odgovorim od tih misli. U međuvremenu je imala kontakt sa još troje ljudi. S Ljiljanom Buhom se poslednjom čula. Ona je sve pokušala da uveri da joj je super, a nakon toga se ubila. Želela je da njena sestra dođe da živi tamo, ali to se nije desilo. Taj čovek joj je omogućio pristojan život, čak su se i venčali. Sada se vodi polemika da li će biti sahranjena tamo ili ovde u Srbiji.

Podsetimo, tokom učešća u rijalitiju Parovi, Ilićeva je javno govorila o tome da je pokušala da se ubije.

– Da. Pokušala sam samoubistvo, nisam videla svoje bolje sutra i nisam videla svrhu svog života. Htela sam da se automobilom zakucam u bankinu i prekratim muke koje imam. Moj ceo život je kao šansa, šansa i ništa.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner