Background adbanner
calendar

Sreda 17. April, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
LETI PERJE! Sukob Miljane i Nenada ne prestaje, nastala opšta pometnja! LOM MAJA “ZABIBERILA ČORBU” JANJUŠU I ANELI! Starleta sve šokirala potezom, a onda progovorila o vreloj akciji DRAGANA MIRKOVIĆ NIKAD ISKRENIJE O DECI: “Moja je krivica jer su me videli uplakanu…” “Stanislav je PREVIŠE DOBAR za Maju i Mionu!” Ekskluzivno! Ramiz OPLEO! (VIDEO) POTRESNO! ZORICA MARKOVIĆ DOŽIVELA NOVU TRAGEDIJU! Zavijena u crno “Nadam se da Aneli NEĆE POBEDITI!” Ekskluzivno! Ramiz o POBEDNIKU rijalitija! (VIDEO) MEŠTANI ZLOTA KREĆU U POTRAGU ZA DANKOM: Proveravaće se septičke jame, bunari… HARISOVA ĆERKA SE OGLASILA! Ovo je razlog zbog kog je PREKINULA KONTAKT SA MAJKOM Melinom?! Sve je jasno (FOTO) “ANELI JE UKRALA 500.000€! Time je KUPLJENA SLOBODA NJENOG BRATA, a njen VERENIK JE PLATIO ŽIVOTOM” Mustafa Durdžić ŠOKIRAO “Ša i Miona su FOLIRANTI!” Ekskluzivno! Ramiz Gusinac RASKIRNKAVA! (VIDEO) BIVŠE LJUBAVNICE U KLINČU! Žestok obračun, pale teške reči, ovo niko nije znao! ŠOK! “Džinovići su bili OSUĐENI NA PROPAST!” Ekskluzivno! Ramiz o RAZVODU Harisa i Meline! (VIDEO) MILJANA NAPUŠTA RIJALITI! Zvanična odluka, Marija je ključ njene odluke PEVAČICA MENJALA VRAČAR ZA SELO! Unuk sa autizmom joj je promenio život! M:TEL NA SAJMU PRIVREDE U MOSTARU: “Kada želite sigurnu i pouzdanu uslugu, bilo da ste privatni ili poslovni korisnik, prvi izbor jeste upravo m:tel, odnosno Telekom Srbija” HAOS NE PRESTAJE! Bebica i Miljana se ne zaustavljaju, skandalozno ponašanje! Obezbeđenje hitno reagovalo!

OGLASIO SE ADVOKAT POZNATOG TIKTOKERA: “Priznao je krivicu, osuđen je za nasilje”!

Objavio: RHT
26/05/2023 9:07 AM

Prema njihovim saznanjima, Arsenijević je priznao krivično delo i osuđen je na uslovnu kaznu sa zabranom prilaska žrtvi.

Foto: Printscreen YouTube

Poznati TikToker Marko Arsenijević, osuđen je u Osnovnom sudu u Staroj Pazovi zbog krivičnog dela nasilje u porodici, koje je vršio prema vanbračnoj partnerki Niki Ilčić, prenosi Blic. 

Prema njihovim saznanjima, Arsenijević je priznao krivično delo i osuđen je na uslovnu kaznu sa zabranom prilaska žrtvi.

Tim povodom oglasio se i advokat Nike Ilčić, Sandra Tanasković Savić, koja je potvrdila  saznanja.

– Okrivljeni je pravnosnažno osuđen, čekamo presudu, a što je najvažnije kod ovog krivičnog dela, izrečena mu je zabrana približavanja i komunikacije sa Nikom u maksimalnom trajanju, kao što smo i predložili tužilaštvu – istakla je Tanasković i dodala:

Foto: Printscreen Instgram

– Ono što je jako važno, jeste da je podignuta svest o nasilju u porodici i da je u ovom slučaju nekoliko komšija iz Nove Pazove pozvalo policiju i prijavilo ovo nasilje u trenutku dok se dešavalo. Jedan komšija im je čak došao na vrata pre policije i izveo Niku iz stana na vreme. To je za pohvalu.

Podsetimo, Arsa je uhapšen 8. maja i određen mu je pritvor zbog opasnosti da će ponoviti krivično delo.

Nika je tada objavila na Instagramu da je tačno da ju je Arsa zlostavljao, ali nije želela da daje bilo kakve dalje izjave.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/alo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner