Background adbanner
calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Zašto MLADA GAZI MLADOŽENJU NA SVADBI? Otkriveno šta se krije iza ovog običaja “TERAM PO SVOM, PROBLEM JE U MENI” Rada Manojlović progovorila o ljubavnom životu! JELENA PREVARILA IVANA MARINKOVIĆA?! Bila intimna sa cimerom, razvod u najavi! “OD BEOGRADA DO NIŠA ZA SAT I 40 MINUTA!” Predsednik prisustvovao ceremoniji početka izgradnje železničke obilaznice! EVO KOJI JE PEVAČ PRODAO NAJVIŠE ULAZNICA U HRVATSKOJ! Aca Lukas na petom mestu samo zbog ovoga, a klubove puni! “NJEGOVU KUĆU ČUVA POLICIJA! Od koga? Od nas?” Meštanin Dubone o jezivim detaljima MASAKRA u kojem je izgubio BRATA “Roditeljima nisu dali da priđu svojoj deci koja su nepomično ležala svuda po ulici” (VIDEO) UVODI SE ELEKTRONSKO BOLOVANJE! Evo kako će se promeniti zdravstveni sistem u Srbiji! PROVEDITE DAN U MIRU! Hrišćani slave svetiteljku Agripinu na čiji se praznik govore posebne reči DNEVNI HOROSKOP ZA 6. JUL: Lavu će samo kapljati novac, strelcu opasnost od povreda, a blizanci će ući raspravu sa partnerom ANĐELA JOVANOVIĆ POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK! Glumica blista, oduševila pratioce izgledom, evo kako izgleda u kupaćem kostimu! (VIDEO) VELIKA PROMENA U SAOBRAĆAJU U BEOGRADU! Ministar Vesić objavio sve detalje, evo šta to znači za vozače VAŽNO OBAVEŠTENJE ZA BIVŠE OSNOVCE: Upis u srednje škole traje još danas! PROHODNE ULICE U BEOGRADU! Konačno vikend u prestonici! (FOTO) POČINJE TOPLOTNI TALAS! RHMZ najavio veoma toplo vreme, spremite se i za tropske noći! FRANCUSKA U POLUFINALU EURO2024 Anja Crevar izborila plasman na Olimpijske igre

OGLASILE SE ZVANIČNE INSTITUCIJE IZ IZRAELA! Evo šta su rekli povodom napada

Objavio: RHT
29/06/2024 5:15 PM

Oglasile se zvanične institucije iz Izraela

FOTO TANJUG

Oglasile se zvanične institucije iz Izraela

Izraelsko Ministarstvo spoljnih poslova okarakterisalo je današnji napad na pripadnika Žandarmerije ispred ambasade Izraela u Beogradu kao ”pokušaj terorističkog napada”, javlja Tajms of Izrael.

”Danas se dogodio pokušaj terorističkog napada u blizini izraelske ambasade u Beogradu. Ambasada je zatvorena i niko od osoblja ambasade nije povređen. Povređen je lokalni policajac. Okolnosti incidenta se istražuju“, navodi se u saopštenju izraelskog ministarstva.

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je oko 11 časova nepoznato lice pucalo iz samostrela u pripadnika Žandarmerije koji je bio na dužnosti obezbeđenja ambasade Izraela, i pogodilo ga u vrat.

FOTO TANJUG

Naime,kako mediji prenose, neposredno pre napada vehabija je žandarma upitao gde se nalazi muzej.

Žandarm je navodno odgovorio, da ih u blizini nema, a potom je usledio stravičan napad na njega samostrelom.

Hrabri M.J. (34) preživeo je zahvaljujući preosebnosti, a život mu je spasilo to, što nakon napada nije izvadio strelu iz vrata.

Podsećamo, preventivno su u Beogradu pojačane mere zaštite, ne samo ispred objekata kao što su ambasade i državne institucije, već i u tržnim centrima i na šetalištima.

Hypetv.rs/E.B./Alo!/Informer

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

BONUS VIDEO:

Ivo Kovacevic ULAZI U RIJALITI “IMANJE”! “Spasicu omladinu od ZLA!”

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner