Background adbanner
calendar

Utorak 31. Feburar, 2023

Oglasila se navodna Darkova devojka! “Sve je LAŽ, ništa nisam imala sa njim”!

Objavio: RHT
18/07/2021 9:26 AM

Kao bomba odjeknula je vest o navodnoj švalerki pevača Darka Lazića, dvadesetjednogodišnjoj Gabrijeli Brnjoš iz Trebinja.

Darko Lazić i Gabrijela Brnjoš-Foto:Espreso

Novinari su uspeli da stupe u kontakt sa ovom mladom damom, koja je bila šokirana kada je pročitala vesti o navodnoj preljubi i ovim putem demantovala sve glasine.

Kako su saznali, Darko i Gabrijela se znaju već godinama, a prvi put su se upoznali na njegovom nastupu u Bosni, jer joj on od detinjstva bio omiljeni pevač, a kako ona kaže, njihov odnos je samo prijateljski.

Gabrijala Brnjoš-Foto:Printscreen Instagram

– Istina je da smo se upoznali 2011. godine u Trebinju. On je tada imao nastup, ja sam bila veoma mala, imala sam 11 godina i videla sam da su mnogi mediji pronašli našu sliku još od tada. – istakla je Brnjoš i otkrila da je jako teško podnela kada je saznala da je Darko doživeo saobraćajnu nesreću.

– Bitno je da se naglasi da sam ja tu našu sliku iz 2011. godine iz Trebinja objavila kada je on imao saobraćajnu nesreću i to sam stavila u znak podrške. Znači, to sam tek objavila pre par godina kada je on imao saobraćajnu nesreću i napisala sam “Izdrži”, što znači da je meni jako bilo krivo, da me jako povredila to što je on bio u životnoj opasnosti. – objašnjava Gabrijela za medije.

Ona je priznala u kakvom su zapravo oni odnosu i šta se između njih sve izdešavalo.

– Nemam ništa sa Darkom Lazićem, ali mi je mnogo drag i znamo se odavno. Iskreno se ovome nisam nadala, nikada ne bih medijima prosledila našu sliku ili bilo šta. Ja nisam iz javnog sveta i ne bih da se eksponiram, a kamoli njega da iskorištavam za to ili bilo šta. Ništa više nije bilo od zagrljaja i poljubaca, mediji su izmislili čitavu priču. Jako mi je krivo što je došlo do togaJa jednostavno moram da shvatim da me prati toliko ljudi, nisam bila toga svesna iskreno, baš me je bilo briga, ali stvarno sa Darkom nisam imala ništa intimno nikada. – navela je Gabrijela i priznala da se još uvek nije čula sa pevačem povodom glasina.

Gabrijela Brnjoš-Foto:Printscreen Instagram

NISAM NIČIJA LJUBAVNICA NI DRUGA OPCIJA. – naglasila je ona.

– Nismo se čuli. Tek sam ovo pročitala i šokirana sam. Darko mi nikada nije ništa nudio i poštuje me. Zato mi je i drag. Ja nisam cura za kombinacije sa bilo kom, tako da od toga što pišu nema ništa. – rekla je za kraj vidno uzrujana Brnjoševa.

Izvor:Espreso

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner

Deprecated: stripos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /home/hype/wordpress/wp-includes/functions.wp-scripts.php on line 133