Background adbanner
Background adbanner

OGLASILA SE MILICA MITROVIĆ: Najavila haos zadrugarima, a evo o čemu se radi! (VIDEO)

Objavio: RHT
28/09/2022 4:00 PM

Ovome se nisu nadali

Foto: Instagram

Dosta se spekulisalo kada će se desiti prva Zadrugovizija u rijalitiju, a Milica Mitrović je sada to i obelodanila. 

Naime, Velika šefica se oglasila na Instagramu i otkrila da će se ovaj spektakl održati u subotu.

 Dragi zadrugari, želimo sa ponosom da vas obavestimo da će se u subotu održati prva Zadrugovizija u šestom serijalu Zadruge. Obaveštavamo vas da morate da se podelite da u svakoj grupi ima jedno muško i jedno žensko, a trećeg ili četvrtog u grupi izaberite po sopstvenom ophođenju. Napominjemo da svi morate učestovovati, svaki zadrugar mora biti u nekoj od grupa, a i da se dogovorite sa kim će biti Uroš. Nadamo se da ćete dati sve od sebe da i mi i gledaoci budu zadovoljni. Pozdrav, Veliki šef – pročitao je Marko pismo.

BONUS VIDEO:

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

CRNA HRONIKA

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x