Background adbanner
calendar

Ponedeljak 7. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
DRAMA! IZBUŠENE GUME, UNIŠTENE TABLICE! Jutjuber NAPADNUT od strane nepoznate osobe! Krenula VAKCINACIJA PROTIV GRIPA! Ova kategorija je POVLAŠĆENA – prvi dobijaju CEPIVO HYPE TV PROGRAM za UTORAK, 8. OKTOBAR! Pogledajte POTRESNU ISPOVEST MAJKE čiji sin boluje od CEREBRALNE PARALIZE Ceo svet razočaran: Evo ko je naredni rival Novaka Đokovića u trećem kolu Šangaja “MILIONERI SMO, ali da nam je BOG PODARIO BAR JEDNO DETE…” Iza osmeha naše pevačice krije se OVA BOL: “Neko bi rekao DŽABA SVE” NEVIĐENI SKANDAL! Kačavenda otkrila protiv koga je podnela tužbu! A onda se oglasio on i potvrdio sve Pronađena NESTALA DECA IZ VRANJA! U ovom gradu prijavljen NESTANAK još jednog deteta RASKINULI MATIC REBEC I TEODORA DŽEHVEROVIĆ?! Nova objava košarkaša bacila sve u rebus, pa krenula lavina komentara! Evo šta je napisao! (FOTO) VELIKA TRAGEDIJA ZA SVET FUDBALA! Fudbaler poginuo u teškoj saobraćajnoj nesreći Dosta je mučenja! NAJBOLJE ĆETE SMRŠATI UZ OVE TRI NAMIRNICE! ANĐELO OVIM REČIMA BRUTALNO OSRAMOTIO ANITU!? Ranković ne prestaje da iznosi detalje raskida u javnost! Priznao da li ga je porodica naterala da je ostavi!? IZJAVA ZA MEDIJE PREDSEDNIKA SRBIJE: Vučić se obraća iz Hamburga VUČIĆ SE OGLASIO NAKON SASTANKA SA ŠOLCOM: Imali smo dug, otvoren i sadržajan razgovor CITY HYPE: Zorana Mićanović o pomirenju sa MC Stojanom! Ivana Krunić i Bane Čolak otkrili planove za svadbu “TVOJA ĆERKA JE I MOJA ĆERKA!” Jodžir poslao Darku Laziću nezaboravnu čestitku povodom rođenja deteta, pa sve objavio javno! (FOTO) POJAČANA KONTROLA SAOBRAĆAJA! Otkriveno 1473 prekršaja samo za vikend! Evo o čemu je reč! (FOTO)

“TO SU LAŽI!” Oglasila se majka Paf Didija, pa prokomentarisala navode da joj je sin monstrum, a onda STALA U NJEGOVU ODBRANU!

Objavio: RHT
07/10/2024 12:02 PM

“TO SU LAŽI!” Oglasila se majka Paf Didija, pa prokomentarisala navode da joj je sin monstrum, a onda STALA U NJEGOVU ODBRANU!

Profimedia

Reper Šon Didi Kombs nedavno je uhapšen u Njujorku, a sad se oko svega oglasila njegova majka Dženis Smols Kombs, koja je stala u njegovu odbranu. Repera terete za reketiranje, trgovinu ljudima i druga kriminalna dela.

“Slama mi se srce kad vidim da mog sina sude, ne zbog istine, već zbog priče stvorene od laži. Svedočiti nečemu što izgleda kao javni linč mog sina, pre nego što je imao priliku da dokaže svoju nevinost, nepodnošljiva je bol koja se ne može opisati rečima. Kao svako ljudsko biće, moj sin zaslužuje da ima svoj dan na sudu, kako bi napokon podelio svoju stranu i dokazao da je nevin”, rekla je ona za Page Six putem advokata.

Dženis se osvrnula i na snimak na kom Dedi fizički napada svoju bivšu devojku Kesi Venturu.

“Nisam ovde kako bih prikazala svog sina savršenim jer on to nije. Pravio je greške u prošlosti, svi smo ih pravili. Moj sin možda nije bio sasvim iskren u vezi s određenim stvarima. Poput poricanja da je ikada bio nasilan s bivšom devojkom. Iako su hotelske kamere pokazale suprotno”, ispričala je ona pa otkrila što misli šta je razlog toga što su se Kesi i Dedi nagodili dan nakon što je ona podigla tužbu protiv njega.

“TO SU LAŽI!” Oglasila se majka Paf Didija, pa prokomentarisala navode da joj je sin monstrum, a onda STALA U NJEGOVU ODBRANU!

“Ponekad, istina i laž postanu toliko blisko isprepletene da postane zastrašujuće priznati jedan deo priče. Pogotovo kada je ta istina van normi ili je previše komplikovana da bi joj se verovalo. Zbog toga verujem da je pravni tim mog sina odlučio da se nagodi umesto da do kraja ospori tužbu. Što je rezultiralo efektom rikošeta jer je savezna vlada ovu odluku iskoristila protiv mog sina tumačeći je kao priznanje krivice”, kaže Dženis.

Kesi je svog bivšeg optužila za silovanje, trgovinu ljudima i fizičko nasilje. Osim nje ga je još nekoliko žena optužilo za isto, a Dženis ga je odbranila i od svih tih optužbi.

“To što nije bio iskren oko jednog problema ne znači da je moj sin kriv vezano za odvratne i teške optužbe iznesene protiv njega. Brojnim pojedincima koji su nepravedno osuđeni i kasnije oslobođeni sloboda je oduzeta ne zato što su bili krivi za zločine za koje su optuženi. Već zato što se nisu uklapali u sliku onoga što ovo društvo smatra ‘dobrom osobom‘. Istorija nam je pokazala kako pojedinci mogu da budu pogrešno osuđeni zbog njihovih prošlih dela i grešaka”, ispričala je reperova majka.

Dodala je i kako su optužbe protiv repera iznesene samo zbog novca, ne zbog pravde. “Gledati svet kako se šali oko toga što život moga sina propada pred našim očima nešto je što nikad neću moći da zaboravim. Zaista je mučno gledati kako se svet okreće protiv mog sina. Tako brzo i lako zbog laži i zabluda. Bez da su ikada poslušali njegovu stranu ili mu pružili priliku da je iznese”, rekla je.

Dženis tvrdi i da svi koji su ga optužili nakon Kesi samo traže “brzu zaradu.”

“Ti pojedinci su videli koliko se brzo pravni tim moga sina nagodio s njegovom bivšom. Tako da veruju da mogu da dobiju brzu zaradu tako što će lažno okriviti moga sina”, istakla je. Dodala je i kako lažne optužbe protiv njenog sina “sprečavaju prave žrtve seksualnih zločina da dobiju pravdu koju zaslužuju”.

Rekla je i kako njen sin nije “čudovište” kakvim se prikazuje.

Hypetv.rs/Jutarnji.hr/M.K.

PRODAJA KARATA ZA KONCERT ACE LUKASA I EVROPSKU PREMIJERU FILMA “STRAVIČNO” KLIK OVDE

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

BONUS VIDEO:

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner