Background adbanner
calendar

Nedelja 13. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
MATEJA HITNO NAPUŠTA RIJALITI! Otkriveno sve o njegovoj bolesti PROCURILE EKSPLICITNE FOTKE ANELI AHMIĆ! Rijaliti učesnica GOLA u hotelskoj sobi bez cenzure! (FOTO) OGLASIO SE DAČIĆ NAKON NESREĆE U NOVOM PAZARU! Evo u kakvom je stanju beba nakon što je pala sa četvrtog sprata zgrade “NE KRIVIM JE…” Šok obrt, Haris Džinović otkrio detalje kontakta sa Melinom: “Nije znala ništa…” “MOLILA SAM NJEGOVE KOLEGE ZA POMOĆ” Stravična ispovest udovice Sinana Sakića: “Morala sam da uzmem novac na kamatu” BAJDEN HITNO DOPUTOVAO NA FLORIDU! Procenjuje se šteta od uragana Milton MARIJI KULIĆ POZLILO! Otkriveni jezivi detalji o Zoli, POKUŠALI DA GA UBIJU?! Drama u Nišu DEČAK (2) KOJI JE PAO SA ZGRADE U NOVOM PAZARU U TEŠKOM STANJU! Intubiran, hitno ga transportuju za Beograd! “UNIŠTILI SU GLAVNU KAPIJU I NASILNO UŠLI” Izraelci tenkovima upali na položaj mirovnjaka UN u Libanu! “AKO NAM SE NEŠTO DESI, DA ZNATE KO JE ODGOVORAN” Silvija i Miloš nakon odlaska u POLICIJU, dobijaju STRAVIČNE PRETNJE HOROR U CENTRU BEOGRADA! Jedan tinejdžer IZBODEN, drugi brutalno pretučen! EVO KAKO IZGLEDA MUŽ LEE KIŠ! Udala se za njega posle nedelju dana veze, više od 30 godina su u braku! (FOTO) “POMISLILA SAM DA JE NEKO BACIO ŽUTU KESU” Svedoci zanemeli nakon pada bebe sa četvrtog sprata u Novom Pazaru SAJSI MC: “Stroga sam majka, kod mene mora da se zna red! HYPE TV PROGRAM ZA PONEDELJAK, 14. OKTOBAR! Ekskluzivno “D-Cast” – NE PROPUSTITE! “MISLIO SAM DA NISAM MUŠKO JER NE MOGU DA NAPRAVIM DETE” Glumac šokirao priznanjem, evo kroz šta je sve prošao

NAKON BRUTALNIH BATINA OGLASILA SE PEVAČICA! Aldina Bajić:”Nikada ga nisam prevarila, bio je ljubomoran”

Objavio: RHT
13/10/2024 1:09 PM

Oglasila se Aldina Bajić

Oglasila se pevačica Adina Bajić na svom Instagramu, nakon vesti da je brutalno pretučena! Pevačica je iznela sve detalje.

Kako je istakla razlog njegovog napada bila ljubomora:

Aldina Bajić i Adis Cigura

Foto Printscreen/Instagram/aldinabajic.love

Dragi moji, nisam u stanju da pričam, ali sam morala da se oglasim. Nisam bila u komi, kako se navodi, desilo se to što se desilo, ne zbog prevare i nikada ni pomislila nisam da prevarim, niti bi prevarila. Ja sam tog čoveka volela više od svega, niti ga je mogao iko zameniti u mom životu. Bio je ljubomoran mnogo, zašto mene neko označava na bilo kojoj društvenom mreži i tako dalje -napisala je i dodala:

Oglasila se Aldina Bajić

Ja vas molim da se snimak ukloni zbog moje dece jer prolazimo kroz najgore i mog stanja u kojem sam trenutno, a stanje nije ni najmanje dobro, molim vas. Prevare nema, ne postoji, niti bi postojala, u mom srcu više mesta nema za bilo kakvog muškarca. Ja vas molim da zbog moje dece obrišete, ostalo ćemo kada dođe vreme i prođe ovo stanje– poručila je i dodala:

 -Izneće se sve kao što i treba. Do tada molim vas za mir, jer mi je to najviše potrebno, i mir moje porodice, kao i porodice dotičnog, a ostalo će se sve rešiti zakonom i sudom kao što i treba da ostane u mom životu zbog mene i porodica s obe strane. Sve će se rešiti zakonom, s pretnjama ne. Hvala vam, vaša Aldina 

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs/ S.S.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner