Background adbanner
calendar

Petak 19. April, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
OGLASILA SE PORODICA BOJANE JANKOVIĆ: Mole samo za jedno, TRAGEDIJA! BLIZNAKINJE BOJANA I IVANA su bile popularne srpske voditeljke, a zatim su se iznenada povukle sa malih ekrana! Evo ko je voditeljka čije beživotno telo je pronađeno u stanu Oglasio se bivši muž Bojane Janković (46), član “Beogradskog sindikata”, nakon tragične vesti da je preminula TUŽILAŠTVO NAREDILO OBDUKCIJU TELA BOJANE JANKOVIĆ: Evo da li ima tragova nasilja PREMINULA VODITELJKA BILA U BRAKU SA ČLANOM IZ “BEOGRADSKOG SINDIKATA” Imali su dvoje dece, nakon toga ušao u vezu sa Milenom Radulović! “GLEDALA SAM U ČOVEKA KOJI MI JE UB*O DETE I NISAM IZDRŽALA” Majka Noe prvi put oči u oči sa ub*com UMRLA SRPSKA VODITELJKA! Bojana Janković pronađena mrtva u stanu u Beogradu, proslavila se u kultnoj emisiji! “ANĐELA I ZVEZDAN ĆE SE POMIRITI, ULAZE U RIJALITI! Ana Ćurčić nije mogla više da ćuti: “Aleksandra i Filip neće opstati” POSTAJE MAMA?! PREDSEDNIK GOST NACIONALNOG DNEVNIKA: “Neće biti lako, videćemo ko je prijatelj Srbije i međunarodnog prava” “TO NISU ŽRTVE! TO SU K*RVE I KLOŠARI!” Asmin Durdžić ZAGRMEO “FUKARE! Sve su to ista g*vna!” “KOD MENE SU PRONAŠLI 2,5gr OPIJATA, A U GARAŽI 50gr!” Ispovest Baneta Vidakovića: “Supruga je imala razloga da ode od mene” MAJA I MIONA TUČA?! Za sve je kriv Stanislav Krofak, voditelj ga potpuno RASKRINKAO, nastao haos u rijalitiju! LOŠE VESTI ZA ŠA IZ PORODIČNOG DOMA: Otkriveno šta se dešava sa njegovim ocem, potresne reči! MIRZA SELIMOVIĆ: U inat drugima sam uspeo! Razočarali su me pojedinci. POŽAR U MIRIJEVU! Gust crni dim kulja na sve strane (VIDEO) MILJANA IZGUBILA NA SUDU PROTIV MATORE! Skandalozni detalji incidenta: Psovala advokate, cepala tužbe i vređala mrtvu decu?!

ŠOKANTNO! Prvo oglašavanje MUŽA SITE AHMIĆ: Ne može više da ćuti, progovorio o INTIMNOM SNIMKU

Objavio: RHT
23/02/2024 8:45 PM

Šokantno!

Sita Ahmić i Asmin Dudržić mesecima unazad ratuju preko društvenih mreža.

Asmin je naveo da je Sita pretukla svog bivšeg supruga i da ju je on prijavio za nasilje.

Photo: Youtube printscreen

Sada se oglasio njen muž Nikica, koji tvrdi da nije razveden od nje, te izneo niz tvrdnji na račun Durdžića.

– Od samog početka nisam želeo da dajem bilo kakve izjave. Ovog puta to radim zbog moje porodice. Možda bih nekada rekao za njega da je gospodin, ali on to nije, niti će biti. Čak mu neću ni ime spomenutu.

Smatram da on ima poremećaj malignog narcisa, a to je jedan od najtežih poremećaja ličnosti. On je objavio klip na kojem tvrdi da je moja supruga sa njim. To je gnusna i bolesna laž, sa kojom Sita nema veze.

Ne podržavam i ne slažem se sa Sitinim postupcima i odlukama i postupcima vezano za rijalti u kojem je njena sestra Aneli. O.K. je da je podršku sestri i to je to. Smatram da ona sama može braniti svoje stavove i uverenja – rekao je on, pa dodao:

– Evo zbog čega ja dajem izjavu. Mislim da je to bilo u oktobu 2021.godine u koroni… Sve je stalo tada. Mi smo imali određen broj vozila sa kojima smo ja i Sita radili u turizmu… Neka vozila su bila na lizing. Tada su nam prihodi stali… Ništa se nije radilo, stao je turizam.

To nam je bio jedini prihod. Doneli smo odluku da je odem kod te osobe koja je imala građevinsku firmu. Ja nikad nisam radio na građevini, ali sam uvek bio spreman nešto novo naučiti. Lepo sam bio primljen i tu nemam ništa da kažem. Primili su me u svoj dom i imao sam svoju sobu. Brzo sam naučio šta treba i kako, sve sam opravdavao radom – rekao je on pa nastavio:

– Međutim, svakog našeg radnog dana, njegov otac i on su imali konflikte gde bi on napustio gradilište. Njegov otac bi ostajao sa nama. U nekoliko navrata njegov otac se obraćao njemu pred nama, rečima koje su bile neugodne za slušanje, na primer da je on najveća sramota u njihovoj porodici. Ta osoba koja je iznela gnusne laži za moju ženu, svaki dan je konzumirala drogu.

Njegov otac je jedan dan bio pod tolikim stresom da mi je rekao da mu se čini da on nije normalan. Rekao mi je da ako ga vidim da uzima drogu da mu to kažem, da će se on javno odreći njega. Ja sam to njemu rekao i on me je zamolio da ne kažem njegovom ocu jer onda bi to bio njegov kraj. Naravno, nisam imao snage da to kažem.

Foto: Printscreen

Njegov otac i te kako zna ko je njegov sin. On je produžena ruka svog oca jer ga očito podržava u svemu tome… Gnusno se ponaša prema našoj porodici. Meni nije jasno kako on može tako da se ponaša. Ta osoba je izjavila da je moja supruga lečena zavisnica, za šta nema nijedan dokaz, a time smao želi da povredi nju i našu porodicu – dodao je Nikica, Sitin suprug.

– Kao i svaki bračni par imamo lepih i loših trenutaka u ovih sedam i po godina braka. Sita je divna majka. Čuo sam razne laži da sam navodno pobegao od nje… Odgovorno vam tvrdim da mi i dan danas stojimo jedno uz drugog, bez obzira što imao nesuglasice, kao pravi bračni par. Moram da kažem da je čista neistina da sam je bio kum njenom pokojnom mužu.

LAŽ DA UNIŠTI SITU

To je još jedna laž da se uništi Sita. Bio sam prisutan taj dan u Lincu kada je on istukao Aneli. Zatekao sam Aneli kako izlazi iz garaže u svom belom audi automobili, bosanskih tablica. Bila je u šestom mesecu trudnoće. Zatekao sma je svu uplakanu, raščupanu, sa krvavim nosem. U panici je bila… Pitao sam je šta se dogodilo, rekla je da hitno odlazi za Dubrovnik od ludaka koji je istukao dok je trudna. Ja sma krenuo ka stanu i ušao unutra.

Bio je van sebe od besa i rekao mi je: “Pogledaj ovu krv na podu… Da li vidiš kako sam joj j*bao mater”. Sve njegove gnusne laži za moju porodicu sa laž… Izražavam gađenje prema njemu. Nije u stanju da pogleda u oči svom detetu… Očigledno ga nije briga kad može svojim izjavama ponižavati i obeležiti svoju kćer. Ista ta Sita se brine za njegovo dete.

Njegovo dete ima iste uslove života kao i naša deca. Želeo bih se obratiti i svima onima koji pričaju takve stvari za moju porodilu, i oni isto imaju majku, sestru, ženu… Neka pomisle kako bi se oni osećali da o njima tako neko priča.

Dodao bih i da njihovi loši kometari nemaju apsolutno nikakav uticaj na mene. Ako on ima nešto da mi kaže, možemo se videti oči u oči ako on to želi, ja nemam nikakav problem sa tim – zaključio je on.

Hypetv.rs/E.B./Pink

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner