Background adbanner
calendar

Ponedeljak 11. Decembar, 2023

ODUŠEVLJAVA IZGLEDOM: Helena Topalović samo dva meseca nakon porođaja pokazala IZVAJANU FIGURU (FOTO)

Objavio: RHT
23/09/2023 1:30 PM

Influenserka i ćerka poznatog folkera Milana Topalovića Topalka, porodila se pre samo dva meseca

Foto: Printscreen Instagram

Za Heleninog muža zna se samo da je biznismen, kao i da mu je brak sa Helenom drugi po redu, te je ranije bio u braku sa jednom voditeljkom sa kojom takođe ima dete.

Ipak, da udovoljava svim željama svoje supruge možemo videti po Heleninim društvenim mrežama. Suprug je neretko iznenadi skupocenim poklonima i luksuznim komadima nakita, a i svojoj mezimici trude se da priušte samo najbolje.

Helena, njen suprug i ćerkica su ovo leto proveli na brojnim luksuznim destinacijama, a inluenserka je sada podigla pravu buru na društvenim mrežama fotografijama u kupaćem kostimu.Oni se trenutno nalaze u Crnoj Gori, u Budvi, gde uživaj u jednom luksuznom rizortu, a Helena se u zlatnom kupaćem kostimu pohvalila izgledom na kom mnogi mogu da joj pozavide.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner