Background adbanner
calendar

Subota 1. April, 2023

ODUŠEVILA PRATIOCE: Obukla se za 1.000 dinara!

Objavio: RHT
08/02/2023 10:00 AM

Maša Memedović,ćerka voditelja Jovana Memedovića, pokazala pratiocima stajling sličan onom koji je pre nje ponela Hejli Biber.

Maša sa svojim pratiocima neretko deli slike i snimke na Instagramu na kojima otkriva detalje iz privatnog života.Sada je rešila da otkrije kako se kopira skupoceni stajling Hejli Biber.

Foto: Printscreen Instagram

Manekenka i supruga Džastina Bibera pre izvesnog vremena na Instagramu objavila sliku na kojoj nosi “oversajz” odelo od skoro 3.000 evra, a sada je Maša objavila svoju verziju skupocene kreacije. “Videla sam da Hajli Biber nosi odelo na pruge, pa se setih da sam kupila isto takvo u second handu za hiljadarku”, napisala je ona u opisu objave.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner