Background adbanner
calendar

Ponedeljak 30. Feburar, 2023

ODGOVORILA NA PROZIVKE: Poznata voditeljka se oglasila!

Objavio: RHT
24/01/2023 11:45 AM

Tanja Rađenović, jedno od najpopularnijih TV lica u Srbiji, prethodnih dana našla se u žiži interesovanja javnosti zbog natpisa pojedinih medija da se “sva izoperisala”, te da je brojnim plastičnim operacijama svoj fizički izled “dovela do neprepoznatljivosti”.

Foto: Printscreen Instagram

Prezenterka “Nacionalnog dnevnika” TV Pink rešila je da na interesantan način odgovori na tvrdnje da je išla na brojne intervencije, te da je popunila usne, dizala kapke i radila druge operacije. Tanja je, naime, objavila selfi fotografiju bez filtera, uz komentar: Ja i sve moje “plastične operacije”… Kolege, osnovno pravilo, proverite izvor – poručila je Tanja, koja je označila ljude koji neguju njeno lice, a ne operišu, kao što su pojedini tvrdili.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs / pink.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner