Background adbanner
calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
KAZNE ZA NASILNE UČENIKE Evo kako će izgledati škola ako zažive sve najavljene promene ”SVE JE TO DOGOVOR” ŠOKANTNO! Marija Kulić RASKRINKALA TAJNI PLAN Ivana i Jelene: “To su smislili da zarade pare” POČELI PRIPREMNI RADOVI: Zatvoren prostor za pešake i bicikliste između Brankovog i Starog savskog mosta sa novobeogradske strane ŠOK NAD ŠOKOVIMA! Nećete verovati KOLIKO novca je Iva Grgurić pukla na estetske operacije da bi promenila LIČNI OPIS (VIDEO) NADICA ADEMOV POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK NA MORU! Pevačica uživa sa naslednicom! ISPLIVAO GROZAN VIDEO ANELI! Plače i SAKRIVA RUKAMA lice, a onda kamera snimila JEZIV DETALJ TANJA SAVIĆ PODELILA PRIVATNU FOTKU SA DEČKOM! Pevačica u zagrljaju 11 godina mlađeg pilota! MILOŠ BIKOVIĆ NA METI INTERNET PREVARE?! Lik glumca stavili na reklamu, pa još rekli da je zamalo umro! (FOTO) “Ako imate sumnju na korupciju, dajte da hapsimo odmah”: VUČIĆ ZAGRMEO U NIŠU! UVODI SE SISTEM ZA UPOZORAVANJE OD NEVREMENA! Svaki građanin Srbije dobiće poruku! BIJELO DUGME ZASIJALO NA BANJA LUKA FESTU! Emotivni nastupi i vrhunski muzičari upriličili događaj! “OTAC NIJE PRIČAO SAMNOM MESEC DANA KADA SAM SE UDALA ZA NJEGA” Ekskluzivno u D-Cast-u Sani i Natalija Trik Fx: “Rijaliti je mač sa dve oštrice”! SLAVICA SKVAJER EKSKLUZIVNO U “SADA I OVDE” Trener i edukator za NLP i lični razvoj otkriva šta kaže ženama kada joj kažu da im muž pomaže oko dece! JOŠ JEDNA ŽURKA ZA PAMĆENJE! Aca Lukas dokazao zašto je kralj svog zanata! OTKRIVENA VELIKA TAJNA TOŠETA PROESKOG! Pevačica iznela celu istinu, ovo niko nije znao! Zašto MLADA GAZI MLADOŽENJU NA SVADBI? Otkriveno šta se krije iza ovog običaja

“Odgovaraš mi umesto da si MANJI OD SPERMATOZOIDA u koji te je VRATILA NANOGICA!” Vojaž se dotakao Karleuše, koja ga NIKAD ŽEŠČE ISPROZIVALA

Objavio: RHT
29/06/2024 8:03 PM

Odgovaraš mi umesto da si MANJI OD SPERMATOZOIDA

Jelena Karleuša je poznata kao neko ko je bez dlake na jeziku. Nedavno je imala realan osvit na dešavanja na muzičkoj sceni.

Foto:ATA Images; Vojaz i Jelena Karleusa

Pa je dobila pitanje od pripadnika sedme sile da prokomentariše duet folkerke Cece Ražnatović i repera Mihajla Veruovića Vojaža pod nazivom “Muškarčina”. Ova pesma je izazvala brdo negativnih komentara.

Istakla je da je to nešto najgore što je ikada snimljeno u našoj državi, a sada joj je Vojaž odgovorio, nakon čega mu je ona žestoko odbrusila.

“Poštujem mišljenje Jelene Karleuše, ona je, stvarno, ozbiljan biznis mag kod nas, ali ne bih se složio sa njom. Nešto što je najgore ikada snimljeno kod nas ne bi imalo tolike brojeve.”

Odgovaraš mi umesto da si MANJI OD SPERMATOZOIDA

“Možda bi ona trebalo da pogleda rezultate svog albuma, pa onda da komentariše nešto. Mislim, ja nikada ne bih pljunuo na nečiji rad bez razloga na taj način. Tako cinično i bezobrazno. Bože moj, svako ima svoj način kako komentariše. Ja to poštujem, ali se ne slažem sa njenim mišljenjem”, rekao je Vojaž, a Karleuša je burno odreagovala.

Foto:Printscreen/Instagram/karleusastar

“Slažu se kocke, petliću zubati, ljudi su saglasni. Ne znam šta je gore, to što uopšte meni odgovaraš, umesto da si manji od spermatozoida u koji te je vratila nanogica, što nemaš obraza ni stida kada snimaš pesme sa osobom koja je učestovala u sakrivanju onih koji su ti ranili oca ili što se usuđuješ da pominješ moje albume i karijeru tim kiklop zubalom. Da te nisam čula da si još jednom pisnuo, “muškarčino” sa kokošjim grudima. Stoji mirno, kad me pomenu”, napisala je Jelena.

Hypetv.rs/V.M.

BONUS VIDEO:

Komentari

  1. Karleusi bas nisu sve koze na broju. Pred njom neko da stoji mirno. Ahahahahaha, pa jeste da je satanisticka ikona ali nisu svi u Srbji satanisti.

  2. Zena je bolesna! Zena mrzi Cecu i koliko god ima razloga za to, ne moze terati druge da je mrze i napadati ih jer je ne mrze i saradjuju sa njom. Stvarno treba da razmisli o svom recniku i da prestaje da daje sebi na znacaju jer sto se vise trudi da bude bitna, sve je nebotnija.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner