Background adbanner
calendar

Subota 1. April, 2023

ODBROJAVANJE JE POČELO! SPREMITE SE ZA SPEKTAKL (VIDEO)

Objavio: RHT
08/04/2021 4:55 PM

Naš najpopularniji pevač Aca Lukas je u dogovoru sa svojim menadžmentom odlučio da gledaoce obraduje svojim prvim autorskim TV projektom koji će biti emitovan kao nedeljni magazin na televiziji Hype. Čitav projekat je osmislio sam, tako da će emisija biti opuštena i zanimljiva. U studiju će mu društvo praviti njegove kolege, a on će gledaocima otkrivati njihove tajne.

Aca Lukas – Foto: Printscreen

Spremio je mnoštvo nezgodnih pitanja za svoje goste, a cilj mu je da ih izvede iz konfora i predstavi publici u drugom svetlu.

“VEČE SA ACOM LUKASOM” svake nedelje u terminu od 19:45 sati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner