Background adbanner
calendar

Sreda 24. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“CAR JE ALEKSANDRU OD PRVOG DANA SMATRAO PROSTITUTKOM!” Kristijan stao u odbranu Aleks: “Žao mi je nje i tog deteta! Promenila se” DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU, 24. JUL! Bika čekaju izazovi na poslu, Lav ima potrebu da dominira, a evo kome slede ljubavne turbulencije “ŠA JE NAVEO VANJU DA POBACI?!” Tara ŠOKIRA JAVNOST, isprozivala Anitu i Anđela: “Biće zajedno dok NE POTROŠE PARE!” “DAĆU MU PARE ZA ALIMENTACIJU! Dužnik sam mu” Brutalan odgovor Dejana Dragojevića na prozivke Filipa Cara (VIDEO) KADA DUGO SEDENJE POSTAJE OPASNO?! Posle ovoga nastaju posledice po SRCE i KIČMU “IZUD*RAĆU GA KAO MAGARCA” Kristijan Golubović BRUTALNO o Caru: “Moliće me da prestanem” NINA SENIČAR PODELILA INTIMNE TRENUTKE SA SINOM! Glumica se porodila pre 12 dana, a već se vratila radnim obavezama! (FOTO) “Vrlo brzo je bila dobro posle KIRETAŽE!” Ana Ćurčić smatra da je ANELI LAŽIRALA TRUDNOĆU: Evo šta kaže o Maji i Stanislavu (VIDEO) OGLASILA SE JOVANA LJUBISAVLJEVIĆ NAKON VENČANJA! Bivša misica otkrila kako ona i Bogdan provode vreme, pa emotivnom objavom oduševila sve! (FOTO) ZEMLJOTRES POGODIO SRBIJU! “NEK I MOJOJ ĆERKI PLJUJU U USTA KAD NAPUNI 18” Šok intervju Desingerice, progovorio o narkoticima, pa zaključio: “Ja sam umetnik!” “Neću da pričam o tim ĐUBRADIMA!” Tea Tairović ŠOKIRALA IZJAVOM o BIVŠIM MOMCIMA “Ša je EMOTIVNO NEURAVNOTEŽEN!” Ana Ćurčić ZAGRMELA: Ne bi me čudilo da se Anita SASTAJALA SA MUŠKARCIMA…” (VIDEO) “NISAM SE SLAGALA SA SVEKROM I SVEKRVOM” Ispovest Bojane Barjaktarević: “ZA NJIH SAM BILA PEVALJKA!” “DALA JE TRI MILIONA ZA RENOVIRANJE!” Ana i Bastijan odbili da prodaju vilu za 15 miliona evra, njihovo obezbeđenje otkrilo sve! “Ona SAMO POKUŠAVA DA ME KOPIRA!” Tara nije štedela devojku svog bivšeg: Smatra da je Miona sa Ša IZ KORISTI?! (VIDEO)

“ODBIO ME ZA DUET!” Princ od Vranje javno iskazao ŽAL! A o NJOJ je imao šta da kaže!

Objavio: RHT
14/07/2024 5:30 PM

ODBIO ME ZA DUET

U portretskoj emisiji “Chit Chat sa Nemanjom” koju vodi Kovačević Nemanja na HYPE televiziji, gost je bio mladi pevač Stefan Zdravković poznatiji kao Princ od Vranje.

Foto: Printscreen/Hypetv/Ilustracija

Zdravković nije jedan od onih koji iza sebe neke vrste skandala kao ni kroz svoju karijeru.

Gostujući u ovoj emisiji, govorio je o svojim počecima, borbi za opstanak u svetu muzike i tražeći putanju po kojoj će ići i svoj talenat i dar predstaviti javnosti.

Ovaj harizmatičan pevač je po prvi put govorio o nekim kolegama, pa čak pokazao i žal za neke situacije koje su mu se desile.

ODBIO ME ZA DUET

Popularni Princ od Vranje je govorio i o svom kolegi Dzenanu Lončareviću.

Govoreći o njemu pokazao je i jednu žal kada je taj kolega u pitanju.

“Zašto je došlo do nesporazuma sa Dzenanom oko saradnje?” pitao je voditelj

“Žao mi je što je Dženan odbio duetsku pesmu” odgovorio je Stefan

Foto: printscreen/youtube/Hype tv/

Pa dodao:

“Sama ideja oko teksta pesme Ajša je prvenstveno bila i pisana za Dzenana Lončarevića, međutim njemu se tekst nije dopao pa je samim tim odbio duet” rekao je Stefan

“Da li te je kolega tim postupkom razočarao?” pitao je voditelj

“Ne mogu reći da me je razočarao, ali mi je žao” rekao je Zdravković

Stefan je govorio i o pevačici Gordani Goci Tržan, pa je u emisiji naglasio:

Foto: printscreen/ Hype tv/

“Goca mi je pružila ruku na samom početku karijere. Jako sam srećan zato što je baš ona snimila sa mnom duetsku pesmu Mirno rekao je Stefan

Pa nastavio dalje:

“Jako mi se dopao njen karakter, ona je baš ta što sve misli tako i kaže bez ikakvog uvijanja. Goca je veliki profesionalac, zmaj i velika zvezda i sa takvima je najlakše sarađivati” zaključio je Zdravković na Hype televiziji

Voditelj je želeo da Zdravković prokomentariše svoj specifičan stil odevanja sa kojim se predstavlja publici, pa gde dolazi i do možda negativnih komentara:

“Ja se igram sa svojim stajlinzima jer smatram za jednog umetnika da ne sme biti dosadan već da bude upečatljiv”

Pa nastavio:

“Ja sam od onih koji ima hrabrost da iznese sve te neobične komade garderobe i samim tim da ostavim svoj lični pečat pored svog glasa” izjavio je Stefan Zdravković na Hype televiziji

HYPETV. RS – NAJBRŽI I NAJČITANIJI PORTAL U SRBIJI I REGIONU!

SVE! SAD!

Emisiju pogledajte na linku ispod:

HYPETV.RS/N.K.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner