Background adbanner
calendar

Sreda 24. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
BARBARA BOBAK PODRŽALA DESINGERICU! Pevačica otkrila da bi otišla na nastup repera! CITY HYPE! Ema Radujko ISKRENO o Breskvici! Rasta priznao da ne sluša Desingericu! (VIDEO) HITNO SE OGLASILA ALEKSANDRA SUBOTIĆ! Ovo više neće tolerisati: “I vi biste imali silikone, ali nemate para!” “ODLUČILA SAM DA SE RASTANEMO…” Goca Tržan ne može više da ćuti, potvrdila sve javno! OVAJ KUĆNI APARAT UVEK ISKLJUČITE IZ UTIKAČA: Troši struju neverovatno čak i kada ga ne koristite EKSKLUZIVNO OGLAŠAVANJE LEPOG MIĆE! Samo jedno poručio Asminu Durdžiću, zbog čega će izgoreti od besa STANISLAV KROFAK OBJAVIO CENOVNIK SVOJIH USLUGA: Od 90 do 150 evra! Evo šta sve nudi TIK-TAK! JOŠ 20 DANA! Saša Mirković najavio POČETAK SEZONE RIJALITIJA “IMANJE” Ekskluzivni kadrovi! (VIDEO) OD “PAČETA” DO “LUTKE”!? Katarina Grujić se transformisala! Totalni remont! Novi izgled nakon estetskih zahteva (FOTO) DRAMA NA SVETOJ GORI! Velike policijse snage Grčke pokušavaju da sprovedu akciju iseljenja monaha! Oni se opiru ANELI PROGOVORILA O DROGIRANJU: “Probala sam belo…” ŠOK POTEZ ANITE STANOJLOVIĆ! Anđelu neće biti dobro, presekla i donela odluku, sve javno objavila (FOTO) EXPO 2027 U PARIZU! Beograd i Srbija predstaviće se kao domaćini Specijalizovane izložbe tokom OI u okviru Srpske kuće HAOS! “DOK CAR GIFTA, JA KUPUJEM STANOVE!” Maja Marinković urnisala bivšeg “Filip je PROŠLOST i neću mu dati reklamu preko mog imena!” “Ivan i Jelena će se pomiriti?!” EKSKLUZIVNO! Ana Ćurčić RASKRINKALA Marinkoviće! (VIDEO) SEKA ALEKSIĆ BESNA KAO RIS:”Da li je moguće da niste pomislili da neke porodice ne mogu sebi da priušte hotele sa 5 i 15 zvezdica”

“Odbija da viđa sina!” Ekskluzivno! Marija Ana prolazi kroz PAKAO zbog bivšeg partnera! (VIDEO)

Objavio: RHT
13/06/2024 9:00 PM

Odbija da viđa sina!

Marija Ana Smiljanić stekla je ogromnu popularnost kao učesnica rijalitija.

Zatim je započela muzičku karijeru, te snimila nekoliko pesama koje su postale ozbiljni hitovi.

Foto: Hypetv

U poslednje vreme ova atraktivna devojka se potpuno povukla iz medija i otišla u ilegalu.

Ona se sredinom februara porodila i na svet donela sina Minju, ali se o njenom partneru ništa nije znalo.

U domaćim medijima pre nekoliko meseci pojavile su se brojne glasine o njenom privatnom životu.

Foto: Hypetv

Vredna ekipa HYPE televizije kontaktirala je Mariju Anu, te smo u ekskluzivnom intervjuu saznali šta se zapravo dešava u njenom privatnom životu.

Čestitali smo joj na prinovi i upitali je koliko je majčinstvo promenilo. Izjavila je da je majčinstvo mnogo promenilo, da je sada opuštenija.

Ranije je izbegavala ljude i imala svoj krug prijatelja, a sada je slobodnija i otvorenija prema drugima.

Foto: ATAImages

Odbija da viđa sina!

Upitali smo je da li su tačne informacije da njen bivši partner odbija da viđa njihovog sina Minju. Marija Ana nam je priznala da je to istina.

Njen partner ima i decu iz prethodne veze, koju takođe ne vida. Smiljanićeva nam je priznala da joj je ovo jako bolna tema, jer bi volela da otac bude prisutn

Mnogo se pisalo o tome da ima probleme zbog partnera, a mi smo je direktno pitali da li je tačno da joj je bivši partner ukrao 10.000 evra i da je vraćala njegove dugove.

Foto: ATAImages

– Jel se pisalo? Ljudi koji me poznaju i znaju kakva sam, nisam demantovala i ne demantujem sada. Ne želim da pričam o tim stvarima, n je otac mog deteta, sami procenite – kazala je ona.

Smiljanićeva nam je priznala i da je policija uključena u ovaj slučaj.

Foto: Hypetv

Šta je još ona izjavila o svom životu, kao i o svom bivšem Filipu Đukiću, Luni Đogani, Gastozu i mnogima drugima pogledajte u intervjuu.

Ceo ekskluzivni intervju pogledajte ispod.

Hypetv.rs/D.R.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner