Background adbanner
calendar

Subota 2. Decembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
IMA 140 KILOGRAMA, I TVRDI DA MOŽE DA OSVOJI BAŠ SVAKOG MUŠKARCA. Evo kako joj to polazi za rukom (FOTO) INCIDENT NA PRIJINOM KONCERTU! Dečko pao sa bine, hitno ga izveli, u pomoć pritekla i Aleksandra! HITNA DISKVALIFIKACIJA! Ova učesnica je MOMENTALNO proterana iz rijalitija! NEĆETE VEROVATI SVOJIM OČIMA! MREŽE SE USIJALE ZBOG ŽENE SA NAJVEĆIM JAGODICAMA NA SVETU (VIDEO) ALEKSANDRA PRIJOVIĆ PREKINULA KONCERT PA SE OBRATILA NJEMU! VUČIĆ O SNIMKU MIKETIĆA: “Neko pozove drugare, šmrče kokain i sam se snima, i na kraju sam opet ja kriv!” “NEĆEŠ IZGRADITI SREĆU NA TUĐOJ NESREĆI!” Isprozivali Amidžićevu trudnu devojku (FOTO) POŽAR U ELITI! Nastala OPŠTA PANIKA, DOZIVAJU OBEZBEĐENJE! (VIDEO) Skandal u Holivudu! Margo Robi ne želi da snima nastavak filma “Barbi” Oglasio se bivši rijaliti učesnik PA OPLEO PO TEODORI BALZAK! NIJE JE ŠTEDEO! “Prva devojka mu se UDAVILA” Ovo su sve NESREĆNE LJUBAVI Nenada Aleksića Ša Marko Marković dao svoj sud! Evo šta ima da kaže o Aniti i Matori, i kako on gleda na JANJUŠEV LJUBAVNI TROUGAO! ZORICA HRABRA MLADA ŽENA U AMERICI RADILA 2 POSLA, PA OBJAVILA KOLIKO JE ZARADILA! Jedni se RASPAMETILI, a drugi kudili (VIDEO) Ne prestaje da ŠOKIRA: Marina Abramović dobila nagradu i tražila od publike tišinu SUTRA SLAVIMO SVETOG PROROKA AVDIJU! OBAVEZNO zamesite hleb, a evo koje poslove vernici trebaju IZBEĆI! BOMBA JE BILA NAMENJENA MENI! Maju Berović pokušali da ubiju, iznela stravične detalje

OD RAJA DO PAKLA: “Moj otac je umro od tuge, silovali su me, tada sam izgubila nevinost”!

Objavio: RHT
22/05/2023 12:16 AM

Ispod vesele fasade detinjstva krije se tužna priča o Olgi, koja je kroz život prošla kroz mnogo teškoća i neprijatnosti, a sada je odlučila da javno, u emisiji “Da li…sa Dalilom”, autorke i voditeljke Dalile Dragojević na Hype televiziji, ispriča svoju tešku životnu priču.

Foto: Printscreen YouTube

Iako su njeni roditelji imali neskladan brak, Olga Jovičić je ipak uspela da ima ispunjeno detinjstvo puno ljubavi. Bila je temperamentno dete, obasipano pažnjom svojih roditelja.

U početku, Olga je bila bliža majci, kao i većina dece. Međutim, kako je vreme prolazilo i roditelji su se razveli, Olga se sve više povezivala sa ocem. On joj je pisao pesme i svako jutro je budio stihovima koje bi ostavio pored njenog jastuka. Kada je majka tragično nastradala u saobraćajnoj nesreći, Olga je imala svega devet godina kada joj je majka nastradala i nije se sećala svog razmišljanja iz tog perioda. Ipak, zahvaljujući prisustvu oca, nije doživela dramatičan pad jer je imala podršku i ljubav svog tate.

Nažalost, sudbina je bila nemilosrdna prema Olgi. Otac je preminuo od tuge godinu i po dana nakon majčine smrti, i tada je Olga započela svoju mračnu životnu borbu. Starateljstvo nad njom je preuzeo njen stariji brat, koji je tada imao dvadeset godina. Međutim, nakon samo mesec dana, Olga je zatekla svog brata u intimnim odnosima sa ženom koja je bila mnogo starija od njega, a pritom i kućna prijateljica njihovih pokojnih roditelja. Tada je počelo maltretiranje, a na kraju je Olga bila izložena i fizičkom zlostavljanju.

Foto: Printscreen YouTube

Nažalost, nijedan član rodbine nije bio spreman da prihvati starateljstvo nad Olgom, iako je imala tetke, ujake i stričeve kako sa majčine, tako i sa očeve strane. Bez ikoga da se osloni, Olga je, sa svega 15 godina, odlučila da napusti svoju dom i ode u Crnu Goru kako bi pronašla posao. Tamo je upoznala čoveka po imenu Rajko, koji joj je pružio podršku i pomoć. Zahvaljujući njemu, Olga odlazi u Makedoniju, iznajmila je kuću i odlučila da se podvrgne lekarskim pregledima zbog anksioznosti i čestih vrtoglavica koje je doživljavala.

U Skoplju, Olga je upoznala devojku koja joj je smestila opasnu zamku. Naime, komšinica koja je tada imala oko 29 godina poziva je da pođe sa njom u drugo mesto gde je, navodno ona trebalo da počne da radi u nekom kafiću. Olga tu upoznaje vlasnika tog kafića koji se postavlja prema njoj krajnje ljubazno i brižno, do te mere da joj se u jednom trenutku obratio sa “sine” što je mladoj Olgi ulilo još veće poverenje prema njemu. Međutim, kada je Olga sutradan morala da krene za Skoplje on joj se ponudio da je poveze jer, kako joj je rekao, i on svakako mora da ide tamo jer ima nekog posla. Nesrećna Olga ništa nije slutila, pa je prihvatila prevoz. Na putu je zaustavio automobil gde ju je silovao.

Celu emisiju i ispovest, ćerke jednog od najpoznatijih tekstopisaca i kompozitora Mikija Jovičića, Olge Jovičić možete pogledati u videu ispod:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner