Background adbanner
calendar

Četvrtak 8. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
TAMARA ĐURIĆ OPLELA PO ESTRADI: OSAMDESET POSTO ESTRADE LIČI NA PIT BULA! PREDSEDNIK VUČIĆ JE BIO U RIBNIKARU: Ovo je dokaz (FOTO) HYPE TV PROGRAM ZA PETAK 9. JUN 2023. STRAST PREMA MUZICI JE BILA JAČA: Pevačica zbog takmičenja pauzirala studije, pa se vratila, učila u pauzama i završila ovaj fakultet! NIKOLIJA IZNENADILA FANOVE: Jedni je hvale drugi je kude! Provokativne fotografije iz Grčke osvanule na Instagramu! OBOGATILA SE! Maja Marinković nasledila veliko bogatstvo od svog dede: Postavio joj je samo jedan ultimatum! REPER ISKRENO O ODRASTANJU: “Nije bilo puno para, a nije nam to ni trebalo da bismo bili srećni” DESETKA ISTRAŽUJE Ko su dame koje stvaraju urbani šik Beograda? Prvo oglašavanje Cece Ražnatović nakon Anastasijinog gubitka bebe i povratku u Srbiju: “Radovala sam se njenom dolasku, skrećemo joj misli svi zajedno…” “DARKO LAZIĆ I JA SMO LEŽALI U ISTOJ BOLNICI!” Goga Sekulić progovorila o zdravstvenim problemima! (VIDEO) Tea Tairović otkrila šta muškarac treba da poseduje da bi je osvojio! SLOBI RADANOVIĆU BAŠ IDE! PRVO VILA OD 500.000 €, SAD NOVA BESNA MAŠINA: Folker za crvenu ZVER iskeširao oko 50.000 € (FOTO) Preminuo legendarni komičar u 93. godini: Upamćen je po nezaboravnoj ulozi u filmu sa Robert De Nirom “NEĆU DA PIJEM IZ CIPELE KAO ĐANI!” Andreana Čekić došla na promociju Darka Lazića sa samo 1 cipelom, EVO ŠTA SE DESILO (VIDEO) PAŠĆE VAM VILICA ZBOG OVOG PRIZORA: Stanija nikad izazovnija! (FOTO) CITI HYPE: Otkrivamo kakvu devojku priželjkuje Voyage i kakve ponude dobija Sandra Rešić!

OD RAJA DO PAKLA: “Moj otac je umro od tuge, silovali su me, tada sam izgubila nevinost”!

Objavio: RHT
22/05/2023 12:16 AM

Ispod vesele fasade detinjstva krije se tužna priča o Olgi, koja je kroz život prošla kroz mnogo teškoća i neprijatnosti, a sada je odlučila da javno, u emisiji “Da li…sa Dalilom”, autorke i voditeljke Dalile Dragojević na Hype televiziji, ispriča svoju tešku životnu priču.

Foto: Printscreen YouTube

Iako su njeni roditelji imali neskladan brak, Olga Jovičić je ipak uspela da ima ispunjeno detinjstvo puno ljubavi. Bila je temperamentno dete, obasipano pažnjom svojih roditelja.

U početku, Olga je bila bliža majci, kao i većina dece. Međutim, kako je vreme prolazilo i roditelji su se razveli, Olga se sve više povezivala sa ocem. On joj je pisao pesme i svako jutro je budio stihovima koje bi ostavio pored njenog jastuka. Kada je majka tragično nastradala u saobraćajnoj nesreći, Olga je imala svega devet godina kada joj je majka nastradala i nije se sećala svog razmišljanja iz tog perioda. Ipak, zahvaljujući prisustvu oca, nije doživela dramatičan pad jer je imala podršku i ljubav svog tate.

Nažalost, sudbina je bila nemilosrdna prema Olgi. Otac je preminuo od tuge godinu i po dana nakon majčine smrti, i tada je Olga započela svoju mračnu životnu borbu. Starateljstvo nad njom je preuzeo njen stariji brat, koji je tada imao dvadeset godina. Međutim, nakon samo mesec dana, Olga je zatekla svog brata u intimnim odnosima sa ženom koja je bila mnogo starija od njega, a pritom i kućna prijateljica njihovih pokojnih roditelja. Tada je počelo maltretiranje, a na kraju je Olga bila izložena i fizičkom zlostavljanju.

Foto: Printscreen YouTube

Nažalost, nijedan član rodbine nije bio spreman da prihvati starateljstvo nad Olgom, iako je imala tetke, ujake i stričeve kako sa majčine, tako i sa očeve strane. Bez ikoga da se osloni, Olga je, sa svega 15 godina, odlučila da napusti svoju dom i ode u Crnu Goru kako bi pronašla posao. Tamo je upoznala čoveka po imenu Rajko, koji joj je pružio podršku i pomoć. Zahvaljujući njemu, Olga odlazi u Makedoniju, iznajmila je kuću i odlučila da se podvrgne lekarskim pregledima zbog anksioznosti i čestih vrtoglavica koje je doživljavala.

U Skoplju, Olga je upoznala devojku koja joj je smestila opasnu zamku. Naime, komšinica koja je tada imala oko 29 godina poziva je da pođe sa njom u drugo mesto gde je, navodno ona trebalo da počne da radi u nekom kafiću. Olga tu upoznaje vlasnika tog kafića koji se postavlja prema njoj krajnje ljubazno i brižno, do te mere da joj se u jednom trenutku obratio sa “sine” što je mladoj Olgi ulilo još veće poverenje prema njemu. Međutim, kada je Olga sutradan morala da krene za Skoplje on joj se ponudio da je poveze jer, kako joj je rekao, i on svakako mora da ide tamo jer ima nekog posla. Nesrećna Olga ništa nije slutila, pa je prihvatila prevoz. Na putu je zaustavio automobil gde ju je silovao.

Celu emisiju i ispovest, ćerke jednog od najpoznatijih tekstopisaca i kompozitora Mikija Jovičića, Olge Jovičić možete pogledati u videu ispod:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner