Background adbanner
calendar

Sreda 6. Decembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
BUJNA PLAVUŠA UŠETALA U TERETANU I NAPRAVILA TOTALNI KOLAPS (VIDEO) MAJA MARINKOVIĆ OTVORILA DUŠU! Priznala je da VOLI ovog cimera! PRIPITI OTAC OSTAVIO OVU STVAR SINU PREKO NOĆI ISPOD JASTUKA: Mali SE ŠOKIRAO kada je ustao, odmah je počeo da VIČE (VIDEO) Paris Hilton PRIZNALA zbog čega je unajmila SUROGAT MAJKU: „I dalje imam NAPADE PANIKE!“ NEMA NIJEDAN UKRAS, A PRAVO JE SAVRŠENSTVO Nećete verovati kako izgleda jelka Nataše Bekvalac (FOTO) MERIL STRIP SIJA I NAKON RAZVODA! Legendarna glumica se pojavila sa svojih četvoro dece, ćerke neverovatno LIČE NA NJU! “KOKOS” IZAZOV – NOVI TREND u intimnim odnosima! Šta on podrazumeva i kakav je užitak? “NEKO JE POKUŠAO DA MI NAUDI!” TAKIJU ZAPALJEN AUTO, VIDNO UZNEMIREN SE OGLASIO! KIPTI RAT IZMEDJU POPULARNOG REPERA I TIKTOKERA! SAJFER BESAN KAO RIS: “KRADETE NAM HLEB!” Hoćete da zadržite Windows 10? Moraćete da plaćate za ažuriranja Suzana Mančić zvanično postala PENZIONER, otkrila kolika joj je penzija: „MINIMALAC ALI…“ (VIDEO) “TO JE NJEGOVA SRAMOTA, NE MOJA!” Mirka Vasiljević o Vujadinovoj PREVARI, glumica oštra – On gubi, uradio je POGREŠNO! “JA MOGU DA IMAM KOJU HOĆU, A TOLIKO SAM PROPATIO!” Ša otvorio dušu o Vanji i razvodu! Vlasnica najseksepilnije guze i tela bez mane: “Američka lutka” je raj za oči (FOTO) KOLEGE SE OPRAŠTAJU OD LEGENDARNE GLUMICE Jelena Paunović Čvorović: “Bila je duhovita i inteligentna žena!” BRESKVICA VIŠE NE LIČI NA SEBE! Postala prava Merlinka, a za promenu zaslužan ovaj POLITIČAR! (FOTO/VIDEO)

OD JUČE SE SVE MENJA: Nakon NAJGOREG retrogradnog Merkura stiže nam nežan period, a dva znaka će osetiti na svojoj koži!

Objavio: RHT
21/05/2023 5:46 PM

U petak 19. maja 2023. godine mlad Mesec je u znaku Bika, i uticaće na sve znake zodijaka

Foto: Pinterest

Nakon perioda u kojem većini ljudi ništa nije išlo od ruke, a za šta smo zdušno krivili jedan od najgorih retrogradnih Merkura u ovoj godini, konačno sledi period olakšanja, međutim, daleko od toga da je sav posao gotov.

Slede trenuci u kojima ćete konačno osetiti da se oslobađate velikog tereta, a za to je zaslužan mlad Mesec u Biku 19. maja.

Šansa da se prizemljimo

Sa ovim mladim Mesecom, transformativne i haotične energije pomračenja koje smo iskusili prethodnih nedelja mogu početi da se poslažu i napokon krenu da se rastaču, piše Sensa.

Pomračenja su nam donela razne promene, buđenja, transformacije i pomeranja. Naši životi, ili možda čak i naša perspektiva, sada mogu izgledati veoma drugačije nego kada su pomračenja počela 19. aprila. Možda su se desili mnogi kvantni skokovi koji će nam sada pomoći da ubrzamo svoj put napred.

Bik je znak povezan sa stabilnošću i sigurnošću, a to je upravo energija koja će nam biti dostupna sa ovim mladim Mesecom. Kako možete stvoriti više sigurnosti u svom životu? Koje korake možete preduzeti da biste se osećali stabilnije i sigurnije u sebi?

Život će se uvek kretati i menjati oko nas, ali naše unutrašnje biće je mesto gde zaista možemo da stvorimo istinsku i trajnu sigurnost koja će nas pratiti gde god da krenemo. Pitanja koja sebi treba da postavimo su šta nas teši, šta nam donosi topli zagrljaj, šta nam omogućava da se prepustimo i osetimo podršku?

Mlad Mesec u Biku nas podseća da ne moramo da tražimo velike stvari – dovoljna će biti sitna zadovoljstva i uživanja.

Moćna dinamika i solarni pleksus

Jupiter i Pluton će biti na nula stepeni svojih znakova pod ovim mladim Mesecom. Jupiter će biti u Biku, a Pluton u Vodoliji. Ovo je veoma moćna dinamika energije koja teče nebom.

Nula se smatra visokim karmičkim nivoom zodijaka, odnosno stanjem neutralnosti gde ništa nije tamno i ništa nije svetlo. U nultom stanju mi smo Jedno sa celim životom. I u ovom nultom stanju dolazi do stvaranja.

Samo na trenutak budimo svesni naše čakre solarnog pleksusa. Ova čakra se nalazi na nultoj tački našeg tela, tačno tamo gde je naš pupak. On sija jarko-žutom svetlošću i jedna je od naših najjačih veza sa izvornom energijom i ličnom moći. Idite na to mesto na trenutak i vidite svoje unutrašnje Sunce koje zrači snažno i svetlo.

Punjenje našeg solarnog pleksusa može pomoći u povećanju motivacije i inspiracije. Punjenje solarnog pleksusa takođe može ojačati naš stomak i probavni sistem, pomažući nam da asimilujemo i obradimo ne samo hranljive materije koje jedemo, već i energiju koju trošimo.

Kad god imamo bilo kakvu napetost u sebi, to je obično znak da treba da preduzmemo nešto u svom životu. Kada tenzije postanu suviše izražene, nešto se mora dati da bi se stvorilo više prostora za disanje.

Sa svom ovom energijom koja sada teče iz kosmosa, kreativna i plodna energija oko nas će se takođe povećati.

U poslednje vreme prolazimo kroz mnogo transformativnih energija, tako da će nam biti od pomoći da imamo vremena da se fokusiramo, ukorenimo i vratimo svoja tela i um na nulu.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner