Background adbanner
calendar

Četvrtak 8. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
TAMARA ĐURIĆ OPLELA PO ESTRADI: OSAMDESET POSTO ESTRADE LIČI NA PIT BULA! PREDSEDNIK VUČIĆ JE BIO U RIBNIKARU: Ovo je dokaz (FOTO) HYPE TV PROGRAM ZA PETAK 9. JUN 2023. STRAST PREMA MUZICI JE BILA JAČA: Pevačica zbog takmičenja pauzirala studije, pa se vratila, učila u pauzama i završila ovaj fakultet! NIKOLIJA IZNENADILA FANOVE: Jedni je hvale drugi je kude! Provokativne fotografije iz Grčke osvanule na Instagramu! OBOGATILA SE! Maja Marinković nasledila veliko bogatstvo od svog dede: Postavio joj je samo jedan ultimatum! REPER ISKRENO O ODRASTANJU: “Nije bilo puno para, a nije nam to ni trebalo da bismo bili srećni” DESETKA ISTRAŽUJE Ko su dame koje stvaraju urbani šik Beograda? Prvo oglašavanje Cece Ražnatović nakon Anastasijinog gubitka bebe i povratku u Srbiju: “Radovala sam se njenom dolasku, skrećemo joj misli svi zajedno…” “DARKO LAZIĆ I JA SMO LEŽALI U ISTOJ BOLNICI!” Goga Sekulić progovorila o zdravstvenim problemima! (VIDEO) Tea Tairović otkrila šta muškarac treba da poseduje da bi je osvojio! SLOBI RADANOVIĆU BAŠ IDE! PRVO VILA OD 500.000 €, SAD NOVA BESNA MAŠINA: Folker za crvenu ZVER iskeširao oko 50.000 € (FOTO) Preminuo legendarni komičar u 93. godini: Upamćen je po nezaboravnoj ulozi u filmu sa Robert De Nirom “NEĆU DA PIJEM IZ CIPELE KAO ĐANI!” Andreana Čekić došla na promociju Darka Lazića sa samo 1 cipelom, EVO ŠTA SE DESILO (VIDEO) PAŠĆE VAM VILICA ZBOG OVOG PRIZORA: Stanija nikad izazovnija! (FOTO) CITI HYPE: Otkrivamo kakvu devojku priželjkuje Voyage i kakve ponude dobija Sandra Rešić!

OD JUČE SE SVE MENJA: Nakon NAJGOREG retrogradnog Merkura stiže nam nežan period, a dva znaka će osetiti na svojoj koži!

Objavio: RHT
21/05/2023 5:46 PM

U petak 19. maja 2023. godine mlad Mesec je u znaku Bika, i uticaće na sve znake zodijaka

Foto: Pinterest

Nakon perioda u kojem većini ljudi ništa nije išlo od ruke, a za šta smo zdušno krivili jedan od najgorih retrogradnih Merkura u ovoj godini, konačno sledi period olakšanja, međutim, daleko od toga da je sav posao gotov.

Slede trenuci u kojima ćete konačno osetiti da se oslobađate velikog tereta, a za to je zaslužan mlad Mesec u Biku 19. maja.

Šansa da se prizemljimo

Sa ovim mladim Mesecom, transformativne i haotične energije pomračenja koje smo iskusili prethodnih nedelja mogu početi da se poslažu i napokon krenu da se rastaču, piše Sensa.

Pomračenja su nam donela razne promene, buđenja, transformacije i pomeranja. Naši životi, ili možda čak i naša perspektiva, sada mogu izgledati veoma drugačije nego kada su pomračenja počela 19. aprila. Možda su se desili mnogi kvantni skokovi koji će nam sada pomoći da ubrzamo svoj put napred.

Bik je znak povezan sa stabilnošću i sigurnošću, a to je upravo energija koja će nam biti dostupna sa ovim mladim Mesecom. Kako možete stvoriti više sigurnosti u svom životu? Koje korake možete preduzeti da biste se osećali stabilnije i sigurnije u sebi?

Život će se uvek kretati i menjati oko nas, ali naše unutrašnje biće je mesto gde zaista možemo da stvorimo istinsku i trajnu sigurnost koja će nas pratiti gde god da krenemo. Pitanja koja sebi treba da postavimo su šta nas teši, šta nam donosi topli zagrljaj, šta nam omogućava da se prepustimo i osetimo podršku?

Mlad Mesec u Biku nas podseća da ne moramo da tražimo velike stvari – dovoljna će biti sitna zadovoljstva i uživanja.

Moćna dinamika i solarni pleksus

Jupiter i Pluton će biti na nula stepeni svojih znakova pod ovim mladim Mesecom. Jupiter će biti u Biku, a Pluton u Vodoliji. Ovo je veoma moćna dinamika energije koja teče nebom.

Nula se smatra visokim karmičkim nivoom zodijaka, odnosno stanjem neutralnosti gde ništa nije tamno i ništa nije svetlo. U nultom stanju mi smo Jedno sa celim životom. I u ovom nultom stanju dolazi do stvaranja.

Samo na trenutak budimo svesni naše čakre solarnog pleksusa. Ova čakra se nalazi na nultoj tački našeg tela, tačno tamo gde je naš pupak. On sija jarko-žutom svetlošću i jedna je od naših najjačih veza sa izvornom energijom i ličnom moći. Idite na to mesto na trenutak i vidite svoje unutrašnje Sunce koje zrači snažno i svetlo.

Punjenje našeg solarnog pleksusa može pomoći u povećanju motivacije i inspiracije. Punjenje solarnog pleksusa takođe može ojačati naš stomak i probavni sistem, pomažući nam da asimilujemo i obradimo ne samo hranljive materije koje jedemo, već i energiju koju trošimo.

Kad god imamo bilo kakvu napetost u sebi, to je obično znak da treba da preduzmemo nešto u svom životu. Kada tenzije postanu suviše izražene, nešto se mora dati da bi se stvorilo više prostora za disanje.

Sa svom ovom energijom koja sada teče iz kosmosa, kreativna i plodna energija oko nas će se takođe povećati.

U poslednje vreme prolazimo kroz mnogo transformativnih energija, tako da će nam biti od pomoći da imamo vremena da se fokusiramo, ukorenimo i vratimo svoja tela i um na nulu.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner