Background adbanner
Background adbanner

OD JELENE KARLEUŠE PREKO NATAŠE BEKVALAC DO NUCCI-ja: Pogledajte šta se nosilo na gala godišnjoj proslavi Gorkog lista!

Objavio: RHT
07/11/2022 2:00 PM

Na gala proslavi, gala izdanja naših estradnih zvezda

Foto: DME/Ilustracija HYPETV

Na sinoćnoj gala godišnjoj proslavi Gorkog lista pojavile su se mnoge naše estradne zvezde, a oni su se potrudili da nas zasene svojim večernjim izdanjem.

Mnogi su u tome i uspeli, a naročito je zasijala Nataša Bekvalac koja se pojavila u crno beloj kombinaciji.

Naime ona je, za ovu priliku, izabrala usku haljinu koja ističe njenu figuru, a koju je upotpunila sa crnim rukavicama i crnim čizmama.

Poznati reper Nucci izabrao je crnu kombinaciju koju je upotpunio dugačkim mantilom, a istakao je da je on sam birao svoj stajling. Za Vojaža je naglasio da su i dalje dobri prijatelji, ali da se ređe viđaju zbog različitih poslovnih obaveza.

Naravno, među zvanicama bila je i Jelena Karleuša, koja se za ovu priliku odlučila za haljinu koja ne ističe njenu figuru već je od struka pokrivena belim perjem.

Od mnogo prisutnih javnih ličnosti mi vam prenosimo mali deo glamura:

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

CRNA HRONIKA

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x