Background adbanner
calendar

Subota 1. April, 2023

OD AUTOMEHANIČARA DO JUTJUB ZVEZDE!

Objavio: RHT
17/03/2021 10:13 AM

Mirko je pravi primer kako strast prema nečemu, hobi ili talenat, mogu da vas vinu pravo u zvezde, samo ukoliko imate hrabrosti da im se posvetite na pravi način.

Mirko je “Neovlašćeni serviser” koji je svoje bogato znanje, na vrlo duhovit i interesantan način, počeo da deli sa ljudima na svom YT kanalu. 


Radeći ono što voli i deleći svoja znanja, Mirko je privukao veliku pažnju, kako eksperata, tako i onih koji su samo želeli da saznaju na koji način nešto sami mogu da urade sa svojim vozilima, gde šta da nabave i kako da postanu “sam svoj majstor”. 

Ne sanjajući o tome da će postati najpopularniji majstor u Srbiji, za čije video snimke se interesuju i velike firme povezane sa auto industrijom, Mirko je neustrašivo krenuo u deljenje svog talenta sa drugim ljudima. Danas, njegov Youtube kanal “Neovlašćeni serviser” broji više od 120.000 pretplatnika.

Pogledajte njegov novi video ovde:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner