Background adbanner
calendar

Subota 1. April, 2023

OČAJNA: Kebina ćerka voli žene?!

Objavio: RHT
29/01/2023 9:45 PM

Nataša Kojić, ćerka Dragana Kojića Kebe rešena je da po svaku cenu ostane u Americi gde je na Berkliju završila studije muzike. Ona tamo živi već 13 godina i očajnički pokušava da dobije papire!

Foto: Instagram/Printscreen

Pošto je to jako teško, po savetu advokata, navodno je pribegla novoj taktici i zatražila azil kao pripadnik LGBT zajednice.

Foto: Screenshot Youtube

– Sad već davne 2019. godine bilo je 10 godina otkako je Nataša u Americi, iako je očekivala da će dobiti njihove papire, to se nije desilo. Znala je da će ako napusti zemlju, uslediti zabrana povratka, pa je sa advokatom gledala šta može da uradi, pa je po njegovom savetu zatražila azil kao lezbijka. U obrazloženju je navedeno da kao pripadnici LGBT populacije u svojoj zemlji može da joj bude ugrožena bezbednost pa zato traži zvaničan ostanak u Americi. Velike su verovatnoće da dobije boravak. Taša tamo radi, probija se, muči, ali od svog cilja ne odustaje. Stvara muziku, za nju se zna, imala je i neke filmske uloge, a sada je deo ekipe novog filmskog ostvarenja “Megan”, koje se prikazuje u bioskopima širom sveta.Na ovom projektu je radila pod imenom Taša Kej i njena porodica je jako ponosna zbog ovog uspeha.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs / pink.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner