Background adbanner
calendar

Petak 14. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“Stanija i Asmin će OPSTATI!” Ekskluzivno! Iva Grgurić podržala njihovu LJUBAV! (VIDEO) FUDBALSKI SAVEZ SRBIJE OBJAVIO JE SAOPŠTENJE ZA NAVIJAČE OVO SU NJENI FETIŠI! Barbara Bobak prekinula ćutnju pa otkrila sve! Njene reči će vas šokirati (VIDEO) “SAMO SU JE KORISTILI DA SE ‘OPERE’ SRPSKA MAĆEHA!” Saša Mirković ZAGRMEO nakon pobede Šejle Zonić: “Ražnatovićku za sva zlodela ne mogu da operu ni Cromorski i Jadranski sliv!” NIJE MOGAO DA ODBIJE OBRADOVIĆA: Potpisao Majk Džejms MARIJA KULIĆ STALA NA ANELINU STRANU! Pa potkačila bivšeg zeta PROMENE NA KALIŠU: Zvezda ima novog trenera DIŠITE DOK JOŠ IMA SVEŽEG VAZDUHA! Ovi dani doneće nam temperature i iznad 35 stepeni TIGRASTI KOMARCI SE SAMO KOTE! Ujedaju tokom celog dana, a zaraženi prenose OVAJ opasan virus! DNEVNI HOROSKOP ZA 14. jun! Lava čeka veliki uspeh, a OVAJ ZNAK muku muči sa uzavrelim strastima u vezi SA LISICAMA NA RUKAMA I NOGAMA! Optuženi za TROSTRUKO UBISTVO u Knjaževcu doveden u Više javno tužilaštvo ŠOK POTEZ PEVAČA! Lazić odveo decu iz Srbije! Za sedam dana iskeširao 10.000 evra?! (FOTO) OTKAZANA BORBA DECENIJE! Iz UFC-a saopštili da neće biti meča između MEKGREGORA I ČENDLERA AMBASADOR ČEŠKE KOD VUČIĆA U OPROŠTAJNOJ POSETI: Uputio poziv češkom predsedniku Pavlu da poseti Srbiju! PREVARE U TAKMIČENJU “Nikad nije kasno”! Sve razotkrila Švajcarska NTH medija! Preminuo čuveni crnogorski fudbaler

STARLETA MORALA DA OBRIŠE ONLYFANS! Oprostila se od pretplatnika, pa najavila RASKRINKAVANJE!

Objavio: RHT
12/04/2024 10:14 AM

Obrisala Onlyfans

Popularna starleta je odlučila da se povuče sa OnlyFans-a, a jednim potezom je sve bacila u rebus.

foto: hypetv

Jelena Krunić imala je težak životni period i borbu sa depresijom. Danas se obratila svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram, progovorila o svojoj borbi, te istakla da je doživela prvi životni uspeh nakon duže pauze.

– Dobar dan, ovaj video ću ostaviti, neću čitati komentare odmah, želim da u ovom “lajvu” kažem, vi ne shvatate koliko sam ja srećna. Nisam se osećala ovako korisnom i srećnom jako dugo. Samim tim, nadam se da ste pogledali i moje storije. Sve u svemu, ovo je prvi korak koji sam načinila posle dugo vremena, posle jako teškog perioda. Posle svog psihičko – emotivnog kraha. Znate da sam bila asocijalna u poslednje vreme. Moram da vam kažem jednu stvar. Moja želja se ostvarila, to je prva početnička želja – rekla je Jelena, između ostalog.

Starleta je dugo bila aktivna na platformi za odrasle, OnlyFansu, ali je odlučila da promeni život iz korena, te je ovu aplikaciju potpuno obrisala, iako od nje zarađuje. Međutim, još uvek nije podelila razlog, a mnogi su posumnjali da je Jelena doživela tamo neprijatno iskustvo, zbog kog je odlučila da se totalno povuče sa te mreže:

foto: printscreen/instagram/jelena_krunic_official

– Obrisala sam OnlyFans. Vreme je za promene. A za to šta se stvarno desilo i zašto sam to uradila, javno ću vam ispričati u lajvu na Instagramu, mislim da će vas zanimati – napisala je Jelena Krunić putem Instagram profila.

Jelena je potom držala lajv u kome je krenula da iznosi niz prevara u koje su upleteni neki ljudi koje je spomenula imenom. Šta će dalje da bude i koga će sve raskrinkati ostaje da vidimo.

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs/J.V.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner