Background adbanner
calendar

Petak 19. April, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“POČIVAJ U MIRU” Snajka Đokovića se oprostila od preminule voditeljke, uputila potresnu poruku: “Jako me je rastužila vest” RADA RADENOVIĆ VAN SEBE ZBOG SMRTI BOJANE JANKOVIĆ: Potpuno slomljena i kroz suze izustila samo ovo OGLASILA SE PORODICA BOJANE JANKOVIĆ: Mole samo za jedno, TRAGEDIJA! BLIZNAKINJE BOJANA I IVANA su bile popularne srpske voditeljke, a zatim su se iznenada povukle sa malih ekrana! Evo ko je voditeljka čije beživotno telo je pronađeno u stanu Oglasio se bivši muž Bojane Janković (46), član “Beogradskog sindikata”, nakon tragične vesti da je preminula TUŽILAŠTVO NAREDILO OBDUKCIJU TELA BOJANE JANKOVIĆ: Evo da li ima tragova nasilja PREMINULA VODITELJKA BILA U BRAKU SA ČLANOM IZ “BEOGRADSKOG SINDIKATA” Imali su dvoje dece, nakon toga ušao u vezu sa Milenom Radulović! “GLEDALA SAM U ČOVEKA KOJI MI JE UB*O DETE I NISAM IZDRŽALA” Majka Noe prvi put oči u oči sa ub*com UMRLA SRPSKA VODITELJKA! Bojana Janković pronađena mrtva u stanu u Beogradu, proslavila se u kultnoj emisiji! “ANĐELA I ZVEZDAN ĆE SE POMIRITI, ULAZE U RIJALITI! Ana Ćurčić nije mogla više da ćuti: “Aleksandra i Filip neće opstati” POSTAJE MAMA?! PREDSEDNIK GOST NACIONALNOG DNEVNIKA: “Neće biti lako, videćemo ko je prijatelj Srbije i međunarodnog prava” “TO NISU ŽRTVE! TO SU K*RVE I KLOŠARI!” Asmin Durdžić ZAGRMEO “FUKARE! Sve su to ista g*vna!” “KOD MENE SU PRONAŠLI 2,5gr OPIJATA, A U GARAŽI 50gr!” Ispovest Baneta Vidakovića: “Supruga je imala razloga da ode od mene” MAJA I MIONA TUČA?! Za sve je kriv Stanislav Krofak, voditelj ga potpuno RASKRINKAO, nastao haos u rijalitiju! LOŠE VESTI ZA ŠA IZ PORODIČNOG DOMA: Otkriveno šta se dešava sa njegovim ocem, potresne reči! MIRZA SELIMOVIĆ: U inat drugima sam uspeo! Razočarali su me pojedinci.

Obratite pažnju! Za ovaj horoskopski znak april je mesec para!

Objavio: RHT
29/03/2024 1:25 PM

Obratite pažnju!

Obratite pažnju!

Foto: Pinterest

U aprilu, Jarčevi će biti u centru pažnje kada je u pitanju novac. Ovaj mesec donosi im izuzetnu sreću i priliku da se obogate na neočekivane načine.

Sve će krenuti iznenađujuće dobro za Jarčeve, a taj uspeh će ih pratiti i u narednim danima, čak i nakon završetka aprila. Moguće je da će se ovaj uspeh povezati sa poslovnim putovanjima, seminarima u inostranstvu ili čak promenom radnog mesta ili lokacije. Ovi događaji biće podsticaj za dalji rast i razvoj u karijeri, vodeći Jarčeve putem prosperiteta i ličnog napretka.

U aprilu, sudbina će im biti naklonjena, pružajući im jasne znakove i prilike za postizanje uspeha. Važno je da budu pažljivi i oprezni, jer ovaj mesec može biti ključan za njihovu budućnost. Neki Jarčevi mogu očekivati značajno povećanje bogatstva u samo nekoliko dana!

Obratite pažnju!

Svi projekti koje započnu u aprilu biće izuzetno uspešni. Ovaj mesec donosi mogućnost značajnog finansijskog prosperiteta!

Podsetimo, dok su svi ljudi, a samim tim i svi horoskopski znaci, sposobni da izgovore očigledne neistine ili bele laži, nije su strani ni veliko nepoštenje i zamršene mreže fikcije, ipak, postoji nekoliko znakova koji su na vrhu ove crne liste. A vladari te piramide su Blizanci.

Blizanci lažu jer je za njih istina promenljiva, pregovaračka, maglovito klupko mogućnosti, a njihovo sećanje na činjenice i događaje je nekad jednako halucinacijama.

Odnos Blizanaca sa iskrenošću se uključuje i isključuje i potpuno zavisi od raspoloženja u kojem su i plana koji forsiraju. I tu stvarno nema šta da se kaže. U laganju im zaista niko nije ravan.

Dobro upućeni u umetnost propuštanja, Škorpije koriste laži drugih i rukuju sopstvenim lažima kao dobro voljenim oružjem. Često je njihovo uskraćivanje, kako istine tako i intimnosti, simptom nemogućnosti da veruju drugima i/ili sebi.

Hronično sumnjičavi, Škorpije gaje strah da ih svi žele savladati ili nadmudriti, pa često lažu u pokušaju da dominiraju nad svojim protivnikom, neprijateljem, detetom, ljubavnikom ili šetačem pasa.

Asovi u psihološkoj manipulaciji, kada budu uhvaćeni u laži, Škorpija će naterati svog tužioca da dovede u pitanje tkivo sopstvene stvarnosti do te mere da se istina kao koncept dovodi u pitanje.

Uspevaju jer vole da se skrivaju i uspevaju u senci.

Ne postoji značajna lista lažova Škorpija jer kao majstori igre retko ne uspeju ili se otkriju.

Jarčevi ne lažu iz zadovoljstva, sve je to poslovna potreba.Od svih znakova, Jarčevi najviše preziru laži. Prosto odbijaju da ih izgovore. Ako se i nađe Jarac koji izrekne neku laž, vrlo brzo će pući i priznati šta je uradio.

Ako niste znali, sad znate! Sa kim imate posla, tako da oprez, nije na odmet pripaziti.

Hzpetv.rs/A.Č.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner