Background adbanner
calendar

Subota 27. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Selin Dion zaradila DVA MILIONA DOLARA za izvođenje JEDNE PESME na ceremoniji otvaranja Olimpijskih igara 2024. u Parizu Ivan Marinković se OKRENUO BOGU! Žena ga JAVNO PREVARILA, on otišao na SVETO MESTO (FOTO) OVA ŽENA JE MOGLA BITI JANJUŠEVA?! On je sada sve OBELODANIO, fotografisao se pored POSEBNE OSOBE i sve šokirao (FOTO) ANĐELA ŠPARAVALO JAVNO OBJAVILA OVOG MUŠKARCA! Nakon šokantnog odnosa konačno pronašli zajednički jezik Miljanin Željko SLAVI ROĐENDAN! Doveli mu “Sunđer Boba”, a majka i baka ga ne ispuštaju iz ZAGRLJAJA (FOTO) “BIVŠA ŽENA JE IMALA DVA POBAČAJA!?” Bojan Tomović IZNEO DETALJE iz braka: “I ona je pala u depresiju sa mnom, pa su psihijatri rekli OVO!” “DIVLJAK SAM U KREVETU, RADO KONZUMIRAM S*X!?” Bojan Tomović ŠOKIRAO izjavom: “Na nudističkoj ne mogu da gledam babe!?” Saša Mirković SVIMA ZAGOLICAO MAŠTU! Oglasio se iz Bodruma i pokazao sjajne kadrove! (VIDEO) “ACO PEJOVIĆ MORA DA SHVATI DA JE ACA LUKAS ZA NJEGA MEGA ZVEZDA” Bojan Tomović OČITAO LEKCIJU kolegi: “Pejović ima glupe pesme!” OVAJ TRIK ĆE VAM POMOĆI DA SE REŠITE GLAVOBOLJE ZBOG PROMENE VREMENA: Nikakve tablete vam neće biti potrebne ANĐELA ŠPARAVALO HOSPITALIZOVANA! Kolabirala i završila u hitnoj, isplivala stravična fotka NIKOLIJA ŠOKIRALA SVE!  Pevačica jede na podu, ljudi u neverici PORODILA SE influenserka Marija Mandić! Bilo joj je VEOMA TEŠKO kada je IZGUBILA BEBU u 9. mesecu, a onda je došla SREĆA! “ZNAM ŠTA JE RADILA SA 14 GODINA” Stanija Dobrojević RASKRINKALA Maju Marinković, iznela šokantne detalje iz njene prošlosti “NE TROŠI NI CENT” Šok otkriće prilikom hapšenja članova balkanskog kartela u Srbiji: AUTOMEHANIČAR ČUVAO MILIONE U BURIĆIMA! Predsednik Vučić uputio JAKU PORUKU KOŠARKAŠIMA pred sutrašnji meč! Originalno! (VIDEO)

OBJAVIO SVE DOKAZE PROTIV NJE: Filipa ne zanima što je Aleksandra trudna, rekao da je ona planirala da abortira!

Objavio: RHT
01/10/2023 6:33 PM

Bivši učesnik “Zadruge” Filip Car oglasio se za Pink.rs nakon optužbi bivše verenice, trudne Aleksandre Nikolić, u emisiji “Elite” u petak da ju je varao i psiho-fizički maltretirao u Crikvenici, gde su živeli sve do nedavno.

Foto: Printscreen Instagram/Ilustracija Hype

Iako su, kako se činilo na osnovu poruka, odlučili da sklope primirje, Aleksandra Nikolić i Filip Car i dalje ne pronalaze zajednički jezik, iako je ona u drugom stanju. Filip je želeo da stavi tačku na sukob i javno prepucavanje, a onda je okrenuo novi list.

Naime, oglasio se za domaće medije, pa otkrio sve o Aleksandrinom planu da abortira i kako su uspeli da je ubede da zadrži dete.

Ona je totalno poludela, ja više ne znam uopšte šta se sa njom dešava! Ona nije osoba kakvom sam je ja smatrao i koju sam ja voleo, ovo je totalno neka druga žena, kao da su joj vrane popile mozak! Kojim je ona ljudima okružena i tim nekim fanaticima sa kojima ima kontakt – meni nije jasno, ali očito je razlog mog uništenja samo finansijske i medijske prirode, jer očito nijednom nije bila u medijima, osim što su je Dejan, Kristijan i takvi optuživali i što se vezivale za kojekakve priče… Ni za šta pozitivno nije bila u medijima, pa je rešila da mojim uništenjem, optužbama na moj račun, bude u medijima – počinje priču Filip.

Foto: Printscreen Instagram

– Desila se jedna prelepa stvar – iz naše ljubavi je ostala trudna. Nije to baš tako kako je ona prezentovala, zna ona kako je došlo do toga da ja opet poludim i počnem da se čujem sa svim ženama koje sam u širokom luku izbegavao. Zna ona kakve sam joj pronalazio poruke, šta se dešavalo, da je htela da abortira i ode iz mog grada koji je uvek omalovažavala. Zna na koji je način htela da ode i abortira. Onda, kada je videla da je vremenski period prekršio normu zakonsku da se može pobaciti, da je vrlo rizičan abortus u 13. nedelji trudnoće, kada je shvatila da bi nakon drugog abortusa, jer je već jedan imala, bilo pitanje da li bi uopšte mogla da ima dete, onda su je uspeli ubediti da rodi, pa se odjedanput ostrvila na mene – priča Filip.

– Imam sreće što u njenoj celoj ekipi postoji jedna krtica koja mi je javila koji je Aleksandrin plan, pa ću vam poslati jedan od razgovora mog i njenog, koji je bio pre svih optužbi, ali i posle onog nastupa na Pinku. Njen sledeći korak koji očekujem jeste ulazak u “Elitu”, pa da trudna, kao Miljana Kulić, priča o svojoj trudnoći i svojim odnosima. Više me ništa ne može iznenaditi od strane nje – rekao je Filip za medije.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs / alo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner