Background adbanner
calendar

Ponedeljak 28. Oktobar, 2024

aktuelno ikonica Aktuelno
Blažić negodovao u sudnici, pa počeo da se smeje: “Veštaci od mene prave ludaka i krvoločnog ubicu” MILE KITIĆ SA MARTOM BEŽI IZ BEOGRADA: Sele se iz jedne od najskupljih vila, evo gde će sada živeti! NIJE VIŠE SMEŠNO? ISIDORI STIGLA! KAZNA? Otkriveni novi detalji nakon drame sa Trifunovićem SVEOBUHVATNO POVEZIVANJE SA MAĐARSKOM Vučić otkrio sve detalje EVO KOJI JE FAKULTET ZAVRŠILA JELENA ĐOKOVIĆ! Bila je profesionalni sportista, a onda je odustala od svega i otišla u inostranstvo: Govori čak četiri jezika “PRAVIMO MEGAPROJEKAT ZA HORGOŠ” Predsednici Vučić i Šujok se obratili javnosti: Srbija je pouzdan partner i naš prijatelj PEVAČICA PROGOVORILA O OBIČAJIMA KOJI SE POŠTUJU U NJENOJ KUĆI! Pa otkrila sve o veroispovesti i detaljima iz života TUGA DO NEBA: Preminuo poznati voditelj u 57. godini! Pre nedelju dana mu je uspostavljena dijagnoza KRVOPROLIĆE U AUSTRIJI! Izvršen atentat nad gradonačelnikom, napadač u bekstvu! Policija iznela HITNO upozorenje! TUGA I MUK NA SUĐENJU UROŠU BLAŽIĆU! Porodice ubijenih u CRNIM MAJCAMA SA POSEBNIM OBELEŽJIMA! (FOTO) VRELA AKCIJA TERZE I SOFIJE! Umalo polomili krevet, da li je moguće da ovakve stvari rade! SVE PRŠTI! DŽULIJANA ASANŽA DOČEKALA GOMILA PRISTALICA PO POVRATKU U AUSTRALIJU! Nakon više od pet godina u BRITANSKOM zatvoru i sedam godina u AZILU (VIDEO) VRAĆAJU GA U ZATVOR? Ko je Luka Vujović koji je PESNICAMA UDARAO U GLAVU Ivana Marinkovića? DETE (9) POGINULO KOD LEBANA: Majka se skucala u zgradu, mališan na mestu ostao mrtav! DANAS NASTAVAK SUĐENJA UROŠU BLAŽIĆU I NJEGOVOM OCU! Predviđeno svedočenje veštaka (FOTO) ZASTAJE DAH! Glumica pazarila luksuznu nekretninu u Beogradu! Od prizora zastaje dah (FOTO)

OBELODANJENA MATORINA PORUKA! Sada je sve jasno! (FOTO)

Objavio: RHT
23/10/2024 8:40 AM

Obelodanjena Matorina poruka!

Jovana Tomić Matora uživa u ljubavnoj romasi sa Stefani Grujić. Posebno iznenađenje i oduševljenje izazvala je emotivna poruka.

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Matora je Stefani u torbu ubacila ceduljicu, a njena devojka je sve podelila sa fanovima na Instagramu.

Obelodanjena Matorina poruka!

foto: prinscreen/Instagram stefani grujić

Gest ljubavi i romantika izazvale su brojne simpatije i podršku fanova širom regiona. U poruci su se našle reči iskrene ljubavi i poštovanja, koje su dodatno učvrstile njihovu vezu.

Podsetimo, Matora je objavila fotku nje i Srefani kako se ljube i na taj način su priznale da su u ljubavnom odnosu.

Miševi – napisala je Matora.

BONUS VIDEO:

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

Uskoro kreće rijaliti “Imanje”

HYPE  televizija sa ponosom najavljuje dolazak novog rijaliti spektakla pod nazivom “Imanje”, koji će uskoro osvojiti srca gledalaca širom regiona! Pripremite se za uzbudljivu avanturu koja će vas odvesti na potpuno novi nivo zabave i izazova.

“Imanje” je inovativan rijaliti program koji donosi jedinstvenu kombinaciju seoskih poslova i zabave. Učesnici ovog uzbudljivog showa biće smešteni na prelepom placu u Lisovićima, gde će njihovo novo okruženje biti ispunjeno izazovima, radom i avanturom. Ovaj mali raj na zemlji biće savršena oaza za sve one koji su spremni da se posvete životu u prirodi i prihvate sve što on nosi.

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

PRODAJA KARATA ZA KONCERT ACE LUKASA I EVROPSKU PREMIJERU FILMA “STRAVIČNO” KLIK OVDE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner