Background adbanner
calendar

Sreda 31. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
HOROR U ĆIĆEVCU! Žena dve godine držala telo majke u ĆEBETU da bi primala penziju – hitno se oglasio se ministar Dačić SKANDALOZNO PONAŠANJE MC STOJANA U AVIONU?! Reperovo ponašanje zgrozilo putnike, evo šta je uradio! OVA BOJA JE PRAVI LETNJI HIT! Predstavlja sinonim za prefinjeno, a nekada je bila totalni aut i svi su je zaobilazili DA LI SRCE MOŽE DA BUDE STARIJE OD VAS? Odgovor zna kardiolog koji otkriva kako se to meri EVO KAKO JE NASTALA SRPSKA TROBOJKA! Ruski konzul se uvredio, a onda mu je Knez Miloš postavio pitanje koje je iznenadilo sve! BASKETAŠI SRBIJE DEMOLIRALI AMERIKANCE! Odlučni da kući donesu najsjajnije odličje! “JA NISAM NJEGOVA LJUBAVNICA!?” Oglasila se BIVŠA DEVOJKA ĐURA PALICE I IZNELA SVE: “Iz sažaljenja sam bila sa njim i mlađa sam od njega 24 godine!?” Glumac LAGAO? KAKO SE ŽASTITI OD HAKERSKIH NAPADA! Trikovi koji će vam olakšati život MELINU DIZAO U NEBESA HARIS! Kretorka priznala:”Nijedna ne može da se meri sa mnom, ni Sofija Vergara” ZA OVO ĆETE U GRČKOJ PLATITI KAZNU OD 1.500 EVRA! Važne informacije ako idete na letovanje u ovu zemlju! “Sandra, NE DIRAJ GA, OŽENJEN JE!” Afrika o odnosu sa Nikolom Milutinovim (VIDEO) VERSKE DILEME! Šta znače crvena, a šta crna slova? SVI U SUZAMA ZBOG ZOLE! Bivši rijaliti učesnik sve šokirao! (FOTO) HITNA PROMENA PRED ĐOKOVIĆEV MEČ Menja se pravilo na Olimpijskim igrama, to će uticati i na Novaka OGLASIO SE “BATUT” POVODOM KORONA VIRUSA! Ovaj uzrast je najvše pogođen, a evo kakve su brojke! NIŠTA OD MEDALJE ZA PLIVAČE! Stjepanović i Barna nisu prošli u finale!

O ovome se priča javno: Pevačica bila u vezi sa sinom Pink Panterke!

Objavio: RHT
10/03/2024 9:21 AM

O ovome se priča javno

o ovome se priča
Foto: Printscreen Instagram, O ovome se priča javno

Anđela Vujović, poznatija kao Angelina, oduvek je osvajala mladu publiku svojim šarmom i talentom. Sticala je veliki broj fanova još od samih početaka svoje muzičke karijere.

Mladi je znaju po brojnim hitovima, dok je starija publika pamti po njenom učešću na Pesmi za Evroviziju.

Međutim, uprkos uspehu na sceni, Angelina retko govori o svom privatnom životu u javnosti, čineći ga tajanstvenim i nedostupnim.

Jedna od retkih tema koju je pevačica dotakla u medijima bila je njena veza sa Nikolom Ćirkovićem. Malo ko zna da je on sin Olivere Ćirković, poznate članice kriminalne grupe “Pink Panter”.

Iako su pokušavali da svoju ljubav sačuvaju od očiju javnosti, Angelina je nekoliko puta delila zajedničke fotografije na Instagramu.

o ovome se priča
Foto: Printscreen Instagram, O ovome se priča javno

Ipak, nakon dve godine veze, par je odlučio da okonča svoju romansu.

Iako su tada kružile glasine da se pevačica preselila u Novi Sad, Angelina je retko govorila javno o detaljima svog privatnog života.

-Živeli su zajedno, uživali u ljubavi. Imali su velike planove. Shvatili da im ipak veza ne ide i da je najbolje da se rastanu posle toliko godina veze – izjavio je dobro upućen izvor za Blic.

Iako su raskinuli, Angelina je više puta istakla da ne gaji loše emocije prema bivšem partneru, naglašavajući da nema zle krvi među njima.

Podsetimo, pevačica je iznenadila javnost kada je otkrila da ju je “posetila” policija.

Pevačica se tada oglasila na Tviteru i otkrila da joj dan i nije započeo na tako lep način.

Naime, ona se požalila da ju je policija jutros probudila i obavestila joj preti zabrana upravljanja automobilom. Naglasila je da uopšte nije očekivala da će joj ovako započeti dan.

“Divan dan. Probudila me je policija koja mi je rekla da idem kod sudije da me ne bi oni odveli. Dobih 30 dana zabrane vožnje. Ko voli nek čestita.” – napisala je ona.

Inače, Anđela je u jednoj emisiji priznala da nikada ne bi bila kao Jelena Karleuša, jer ona vodi drugačiji život od nje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner