Background adbanner
Background adbanner

O njemu svi pričaju! Bosanac, u Zvezdama Granda, pevao vojvođanskim naglaskom! (VIDEO)

Objavio: RHT
25/06/2021 1:17 PM

O Mahiru Mulaliću, takmičaru „Zvezda Granda“ piše se već mesecima unazad. Ovog puta oduševio je sve članove žirija, a odmah je dobio i svih šest glasova.

Mahir Mulalić-Foto:Printscreen Instagram

Ali ono što je mnoge oduševilo je što je Mahir u takmičenju izveo pesmu “Ne volem” pokojnog Đorđa Balaševića.

Ovu numeru nismo do sada imali prilike da čujemo u “Zvezdama Granda”, a i predstavlja veliku odgovornost jer ju je ipak pevao legendarni Panonski mornar.

Izvor: Alo

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

NOVO

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

3 hours ago

Hype TV
,,Presudno da uđem u rijaliti je što sam dobila poziv direktno sa vrha, nisam mogla da kažem ,,ne" i ukažem nepoštovanje"#zadruga #SandraRešić ... See MoreSee Less
View on Facebook
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x