Background adbanner
calendar

Ponedeljak 30. Feburar, 2023

O izjavi Katarine Grujić bruji cela Srbija! “Mogla bih da živim sa 1.000 dinara dnevno”!

Objavio: RHT
13/06/2021 11:18 AM

Pevačica Katarina Grujić nedavno je izgovorila sudbonosno “DA” svom izabraniku Marku Gobeljiću, međutim jednom izjavom šokirala je javnost.

Katarina Grujić-Foto:Printscreen Instagram

Kako se spekuliše u medijima, pripreme za venčanje su toku, a pevačica Katarina Grujić  nasmejala je sve izjavom da sa 1.000 dinara dnevno može nahraniti troje ljudi.

– Ja obožavam da idem u markete. Volim hranu da kupujem, kuvam. Sigurno bih napravila ručak za tri osobe –  rekla je Katarina Grujić, pa je usledilo i pitanje da li bi mogla isto i za manje novca.

– Morala bi u tom slučaju cigareta da se odreknem, da bih za tih 1.000 dinara mogla da kupim sve što mi je potrebno. Ali sigurno da bih mogla –  izjavila je ona.

Nakon njene izjave na društvenim mrežama pojavile su se razne šale na njen račun, i o ovoj njenoj izjavi bruji cela Srbija.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner