Background adbanner
calendar

Subota 1. April, 2023

NOVI SAD: Uhapšen muškarac osumnjičen za više prevara!

Objavio: RHT
14/03/2023 10:54 AM

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su N. D. (30) iz ovog grada zbog postojanja osnovane sumnje da je učinio četiri krivična dela prevara, navodi se u saopštenju.

Pixabay

Sumnja se da je on navodno iznajmljivao stan u Petrovaradinu, sklapao sa potencijalnim zakupcima ugovor koji nije overen i unapred uzimao novac, a zatim prekidao svaku komunikaciju sa njima.

Kako se navodi, N. D. je zadržan u policiji do 48 sati, a posle saslušanja, sudija za prethodni postupak odredio mu je pritvor do 30 dana, prenosi srpska novinska agencija SIA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner