Background adbanner
Background adbanner

Novi RAT na pomolu! Lukas opleo po Karleuši! Ovo nije knjiga za odrasle, ako takvu budem pisao pojaviće se i ona!

Objavio: RHT
12/06/2021 8:43 PM

Popularni pevač Aca Lukas, nedavno je objavio svoju prvu knjigu “Ovo sam ja”, a tom prilikom krenule su i razne spekulacije o likovima koji se pojavljuju u knjizi.

Jelena Karleuša i Aca Lukas-Foto:Printscreen Instagram

Poznato je, da popularni folker i samoproklamovana diva Jelena Karleuša, nemaju lep odnos, pa iako često završe zajedno u medijima zbog njihovih svađa, Lukas Karleuši nije posvetio ni jednu jedinu reč.

Porazgovarali smo o tome sa njim, a on je eksluzivno za naš portal o Jeleni rekao da nije dovoljno bitna da se pojavi u njegovoj autobiografiji, te da ako bude pisao priručnik za odrasle, sasvim sigurno će joj više posvetiti od jedne reči.

– Neki i neke , kako vidim očekuju cela poglavlja o sebi u knjizi. Naravno da o mnogima od njih nema ni reci a kamoli poglavlja , jer sam se u ovoj knjizi bazirao samo i iskljucivo na meni bitnim likovima , i u dobrom i u lošem kontekstu ! Ovi koji očekuju čitava poglavlja, bi trebalo da znaju da ovo nije “priručnik za odrasle“ , tako da iz tog raloga mnogima od njih nema mesta u ovoj knjizi ! Ako jednog dana budem došao u situaciju da pišem XXX štivo, ( u šta čisto sumnjam da će se desiti) svakako ću i njihove živote i karijerice uzeti u obzir!- rekao je Lukas.

Izvor: Republika

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

NOVO

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

3 hours ago

Hype TV
,,Presudno da uđem u rijaliti je što sam dobila poziv direktno sa vrha, nisam mogla da kažem ,,ne" i ukažem nepoštovanje"#zadruga #SandraRešić ... See MoreSee Less
View on Facebook
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x