Background adbanner
calendar

Subota 1. April, 2023

NOVI ESTRADNI RAT U NAJAVI: Đani izvređao kolegu: “PROPAO JE, ON JE OBIČNA BUDALA”

Objavio: RHT
14/03/2023 3:30 PM

Na domaćoj javnoj sceni vlada netrpeljivost među pojedinim kolegama, a među njima su Mitar Mirić i Radiša Trajković Đani. Trajković je rekao za kolegu da je propao u muzičkom smislu, te ga je i nazvao “budalom”.

– Mitar Mirić je propao odavno, cela njegova karijera. On je obična budala! Prvo priča sa mnom, imamo super odnos, a već u sledećem trenutku me napada što mu se ne javljam, a on prvi to radi! Čovek ima dobre pesme, to sve stoji i redovno ih pevam na tezgama – počinje Radiša Trajković Đani i dodao:

Foto: ATAImages

– Međutim, ima tih kolega koji na sve misle, samo ne na karijeru. Mitar se bavi time šta rade klinci, šta rade Buba i Džala. To komentariše umesto da gleda svoja posla! Kad smo bili u jednom hotelu, njega ne bi niko primetio da ja nisam bio tu.

Đani je otkrio da iako ih poštuje i ceni, privatno se ne druži ni s Cecom Ražnatović, a ni s Viki Miljković koja mu je komšinica.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs / alo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner