Background adbanner
Background adbanner

NOVI ESTRADNI RAT: Šako Polumenta isprozivao Andreanu Čekić

Objavio: RHT
29/07/2022 3:30 PM

Pevač Šako Polumenta objavio je nedavno duetsku pesmu “Krvna grupa” sa koleginicom Andreanom Čekić, koju je okrivio za neuspeh. Naime, ekipa emisije “Ekskluzivno” posetila je njegov nastup, a pevač je okrivio pevačicu zbog toga što pesma nema više pregleda.

FOTO: youtube

– Sa Čekićkom sam objavio pesmu. Možda sam očekivao malo više, strahovito je dobra pesma, ali možda je to što nas nema na terenu. Za to je ona kriva. Žao mi je što sam toliko energije uložio. Ova pesma stoji na milion i po pregleda, neke kolege po 15, 20 miliona… – rekao je Šako.

Što je ona kriva? – upitali su Šaka.

Pročitajte i: LUNA I MARKO PROGOVORILI O ZDRAVSTVENOM PROBLEMU ĆERKE MIE!

Imali smo jedno gostovanje na TV-u, trebalo je više da poradimo na tome i nije trebalo tu noć da se izdaju dve pesme. Tragično, toliko sam dao sebe, to sve skupo košta, odjednom se pojavi druga pesma, to se reklamira, a ovo ne. U srcu mi je, volim je, gotivim, ali ja živim drugim životom, odgovornim. Odgovoran sam prema kolegama, kako na privatnom, tako i na poslovnom polju. Ona je dobar vokal, dobar čovek, ali nešto je tu zatajilo. Trebalo je da se fokusiramo na našu pesmu, koja je i te kako dobra. Nisam hteo ništa da kažem, ja držim do sebe, nedostižan sam. Ne kucam ni na čija vrata – odgovorio je pevač.

Foto: Instagram / andreanacekic

Pevač je progovorio i o novim eksplicitnim slikama koje su isplivale.

Stigla nam je neka slika, opet si slao nekoj devojci – upitan je Šako.

– J*bem im mater, što da se sekiram oko toga? Može svašta da se piše o meni, ništa mi ne možete – odgovorio je pevač.

BONUS VIDEO:

Izvor: Kurir

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

NOVO

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x