Background adbanner
Background adbanner

NOVI ESTRADNI RAT: Šako Polumenta i Vuk Mob – IDI MALO RADI!

Objavio: RHT
23/11/2022 5:30 PM

Vuk Mob je prozvao Šaka Polumentu zbg nedavnog snimka koji je isplivao na društvenim mrežama, nakon čega mu on nije ostao dužan!

Foto: Printscreen instagram

Novi estradni rat vodi se putem društvenih mreža između Šaka Polumete i Vuka Moba, koji je pevača prozvao u video snimku nakon što se ponovo našao u centru skandala zbog udvaranja na Instagramu. Šako mu nije ostao dužan, pa mu je odgovorio bez preteranog uzbuđivanja i teških reči, navodeći da želi reklamu preko njegovog imena. 

“Upoznao sam Šaka Polumentu, on generalno nije loš. Može tako da se kaže. Ono što ‘Šakir O’Nil‘ ne zna je to da je Internet postao minsko polje, najgora stvar na svetu koja trenutno postoji, a on batica grebe i rukama i nogama da opet bude na stubu srama. Ne znam koji mu je više đavo”, izjavio je Vuk Mob u videu na koji je Šako odgovorio.

“E, moj Vule, što će ti ovo, jadan ne bio? Već drugi put praviš reklamu, marketing preko mog imena. Ja sam takvih kao ti bar desetak napravio. Pusti, idi malo radi, sviraj, uzimaj pare, gostuj po svetu, a mene malo zaobiđi, prošaraj malo. Svaki put kad treba da mi izađe nova pesma udaraju po meni, a i ti s njima. Šta će ti to, nisi ni ti loš… Ovako malo da te pozdravim i mahnem jednom rukom. Opusti se malo, batice moj”, odgovorio mu je Šako Polumenta. 

Izvor: mondo.rs

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

CRNA HRONIKA

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x