Background adbanner
calendar

Ponedeljak 30. Feburar, 2023

Nove članice grupe HURRICANE otkrile: “BILO JE DOSTA PREDRASUDA”!

Objavio: RHT
19/01/2023 7:00 PM

Nove članice grupe “Hurricane” Jovana Radić, Miona Srećković i Sara Kuruma za kratko vreme stekle su veliku popularnost, a sada su otkrile da su mnogi sumnjali u njihov uspeh.

Foto: M.M./ATAImages

Devojke iz novog sastava ne kriju da su ponosne na svoju prvu pesmu “Poljupci u zoru”, a pored toga, one su krenule stopama bivših članica te su se prijavile i za “Pesmu za Evroviziju 2023”.

Kako su ranije otkrile, smatraju da imaju velike šanse da odu na evropsko takmičenje, a sada su poručile da su prezadovoljne uspehom koji su postigle.

– Mi smo prezadovoljne uspehom koji smo postigle za kratko vreme, jer je bilo dosta predrasuda – naglasila je Sara Kuruma, pa dodala da je bilo onih koji nisu na prvu verovali u njihov uspeh.

 Mnogi su se pitali da li ćemo biti dovoljno dobre. Presrećne smo sada, jer smo mnogo radile i ostavrile ono što smo želele svojim trudom i radom – istakla je ona.

Sara je, kao što je već poznato, Afroamerikanka, a njeno prezime, koje se piše Kourouma, izaziva veliku pažnju. Zbog toga je rešila da objasni kako se ono pravilno izgovara:

– Kourouma, a čita se Kuruma! Sara Kuruma, to sam ja – nasmejala se ona u „Grand magazinu”.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner