Background adbanner
calendar

Ponedeljak 12. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
PREDSEDNIK SRBIJE DOČEKUJE SRPSKE OLIMPIJCE! Osvajači medalja kod Vučića ĐOKOVIĆ STIŽE NA DOČEK! Novak potvrdio dolazak na balkon Starog dvora! TERORISTIČKI NAPAD U TURSKOJ! Stravični snimci, jedna osoba poginula, osmoro povređeno! ŠOK ODLUKA! Evo šta će Kulići uraditi zbog malog Željka, OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! Presekli i saopštili javno KARDIOLOZI U SRBIJI IZNENAĐENI ZBOG BROJA MLADIH SA SRČANIM PROBLEMIMA! “Svakodnevno dolaze ljudi tridesetih godina…” USPEH JE NEMINOVAN! Ovo su PET POSLOVA koji ne propadaju HYPE TV PROGRAM ZA UTORAK, 13. AVGUST! Ekskluzivno emisija (NE) DOKAZANI, NE PROPUSTITE! TAMARA DRAGIČEVIĆ SE SKINULA MESEC DANA NAKON POROĐAJA! Evo kako sada izgleda, javnost u šoku! (FOTO) UMRO ČUVENI MILIJARDER! Ženio se šest puta, plaćao Kim Kardašijan da mu bude pratnja, a onda ju je URNISAO, život mu je bio skandalozan JEZIVI DETALJI IZ LIFTA U NIŠU: Pesnicama je udarao po glavi, pretio je da će joj izvaditi oči, pa je silovao “OTARASILA SI SE BUDALE, FUJ” Ovako je majka Katarine Živković pričala o njenom dečku, ŠOK DETALJI EVO ŠTA MOŽE DA VAM POMOGNE U OVIM VRUĆINAMA! Dr Nada Macura dala savete zlata vredne, jedna stvar će vas spasiti RIJALITI UČESNIK HITNO ZAUSTAVLJEN NA GRANICI! Sve mu izbačeno iz automobila, evo šta se dešava EVO KO ĆE VEČERAS PEVATI NA BALKONU PRED SRPSKIM SPORTISTIMA! Nastaće opšta pometnja CITY HYPE! Aca Lukas i Dragana Mirković priredili NEVIĐENI SPEKTAKL! Milica Pavlović se počastila SKUPOCENIM NAKITOM! (VIDEO) “MILJANA JE PONOVO TRUDNA SA IVANOM” Šok saopštenje uživo u emisiji, Jelena zanemela: “Željko će imati batu ili seku”

Ova novčanica VREDI I DO 1000 EVRA! Ako je pronađete -TRK KOD NUMIZMATIČARA!

Objavio: RHT
12/08/2024 11:29 AM

Ova novčanica VREDI I DO 1000 EVRA

Proveravajte šta imate u šteku, jer nikad se ne zna. Neke kovanice su veoma vredne.

Foto:Printscreen: RTS Sajt – Zvanični Kanal

Realnost je da verovatno nikada niste shvatili kakvi se dragulji kriju u vašem džepu. Određeni novčići se mogu prodati za stotine, ako ne i hiljade, više od nominalne vrednosti (ako imate sreće).

Ova novčanica VREDI I DO 1000 EVRA

Prema CoinCollectingVizard , koji se ima oko 175.600 pratilaca na platformi, Kev Gardens 50p je verovatno najtraženiji novčić. Rekao je: „Ništa ne uzbuđuje ljude tako kao ovaj originalni dizajn iz 2009. Samo 210.000 je pušteno u opticaj i skoro svi u privatnim rukama”.

„Šanse da naiđete su male. Ali ako ga nađete, onda vredi skoro 200 evra. Ali, ako mislite da je to posebno, pogledajte sledeći novčić u ovom videu.“ Sledeći na snimku, korisnik je razgovarao o novčiću iz 1983. godine.

Kolekcionar novčića je dodao:” Ako pronađete ovaj novčić, možete ga prodati za čak 1.000 evra”.

Hypetv.rs, V.M./Alo.rs

USKORO KREĆE IMANJE

Rijaliti program pod nazivom “Imanje” nešto je drugačije što ćete gledati na nekom televizijskom kanalu. HYPE vam donosi seosku priču, a učesnici će morati da rade poljoprivredne poslove ne bi li opstali. Takođe, moraće da paze domaće životinje i čine sve što treba kako bi opstali u ovakvom domaćinstvu. Plac u Lisovićima će biti njihova oaza…

Sve vesti iz Imanja čitajte OVDE.

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

DUPLI SPEKTAKL LUKASA

Podsetimo, uskoro se održava spektakl u Sloveniji. U ljubljanskoj Areni Stožice 23. novembra će se održati projekcija filma “Stravično”, što predstavlja nastavak prvog dela filma “Pokidan”. Rediteljka je i ovog puta čuvena Suzana Purković.

Posle koncerta, Aca će održati koncert u ovoj dvorani.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner