Background adbanner
calendar

Četvrtak 8. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ŽENA SKOČILA SA BINE! Šok na nastupu Amadeus benda: Devojku se bacila, a onda su joj se svi izmakli, UDARILA GLAVOM O POD! (VIDEO) HOTEL MOXY: Srce Beograda u novom svetlu i dimenziji! Kombinacija stila, zabave i pristupačnosti City Hype: Deni Boneštaj iskreno o mlađim kolegama!Miljana Kulić i Ivan Marinković ponovo zajedno?! “UBIJU ČOVEKA U TEBI, IZDALI SU ME” Zola van sebe, zabrinuo sve poslednjom objavom SLEDE NAM PLJUSKOVI SA GRMLJAVINOM! Hitno upozorenje RHMZ: Na udaru ovaj deo Srbije Miljana i Ivan SVE BLIŽI: Posle avanture sa Željkom – PONOVO SU ZAJEDNO (FOTO) “Bilateralni odnosi Srbije i Mađarske su na najvišem nivou” Dačić na sastanku sa ambasadorom Mađarske! Pijte ČAŠU DNEVNO ovog napitka i NEĆETE IMATI PROBLEMA SA PROBAVOM! UKI Q I SERGEJ PAJIĆ SE POMIRILI?! Procurio snimak kako se ljube, on je pribijava uz sebe i steže, SVI BRUJE O INTIMNOM MOMENTU “BORIĆU SE SVOM SNAGOM PROTIV KRIMINALACA I TAJKUNA”: Poručuje predsednik Vučić (FOTO) 8.8.2024. JE SUDNJI DAN! Izdaja voljene osobe, teške informacije i životni preokret! Neke očekuje preokret I KAMEN BI ZAPLAKAO! Ćerka pokojne voditeljke objavila srceparajući video, evo šta je poručila svima PEVAČICA ZAVELA BOGATOG CRNOGORCA?! MC Stojan je definitivno otišao u zaborav TUŽNA OBJAVA! RAZVODI SE POZNATA SRPKINJA NAKON 12 GODINA BRAKA! Oglasila se i sve obelodanila, pa brojne pratioce ostavila u šoku (FOTO) SVE PUCA, ANITA STANOJLOVIĆ SE UTEGLA! Sve joj se ocrtava! (FOTO) POZNATI INFLUENSER RONIO SUZE U EMISIJI “PRETRES” Otkrio najbolniji trenutak u životu, kada je njegova porodica ostala bez svega (VIDEO)

DA LI JE OVO MOGUĆE? Đoković nije ni stigao u Srbiju na proslavu zlata, a već se čuju prve loše vesti za njega

Objavio: RHT
08/08/2024 11:39 AM

Đoković nije ni stigao u Srbiju, a već loše vesti!

Novak Đoković gotovo izvesno neće igrati na turniru u Sinsinatiju. Srpski teniser je prošle godine osvojio titulu na ovom mastersu, ali je neće braniti.

foto: Profimedia

Iako ništa još uvek nije zvanično potvrđeno, gotovo da ne postoji šansa da se naš teniser pojavi na turniru koji počinje 11. avgusta. Naime, njega uskoro očekuje doček na čuvenom balkonu Starog dvora. Gde će zajedno sa ostalim olimpijcima i srpskim narodom proslaviti osvajanje zlatne medalje.

Ukoliko i definitivno ne nastupi u Sinsinatiju, Đoković će izgubiti 1000 poena, ali to neće imati uticaja na svetskoj rang listi. Novak automatski neće biti u mogućnosti da prestigne Janika Sinera na prvom mestu, ali isto tako neće mu biti ugrožena ni druga pozicija.

Ako sve bude po planu, naredni turnir na kome će Đoković učestvovati jeste US open. Koji se održava od 26. avgusta i gde Srbin takođe brani titulu.

Olimpijske igre traju do 11. avgusta, naši sportisti bi do 12. trebalo da budu u Srbiji, a 13. će se pojaviti na balkonu da sa narodom proslave uspeh iz Pariza. I naravno i Novak zajedno sa njima!

Hypetv.rs/alosport/J.V.

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner