Background adbanner
calendar

Petak 19. April, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
OGLASILA SE PORODICA BOJANE JANKOVIĆ: Mole samo za jedno, TRAGEDIJA! BLIZNAKINJE BOJANA I IVANA su bile popularne srpske voditeljke, a zatim su se iznenada povukle sa malih ekrana! Evo ko je voditeljka čije beživotno telo je pronađeno u stanu Oglasio se bivši muž Bojane Janković (46), član “Beogradskog sindikata”, nakon tragične vesti da je preminula TUŽILAŠTVO NAREDILO OBDUKCIJU TELA BOJANE JANKOVIĆ: Evo da li ima tragova nasilja PREMINULA VODITELJKA BILA U BRAKU SA ČLANOM IZ “BEOGRADSKOG SINDIKATA” Imali su dvoje dece, nakon toga ušao u vezu sa Milenom Radulović! “GLEDALA SAM U ČOVEKA KOJI MI JE UB*O DETE I NISAM IZDRŽALA” Majka Noe prvi put oči u oči sa ub*com UMRLA SRPSKA VODITELJKA! Bojana Janković pronađena mrtva u stanu u Beogradu, proslavila se u kultnoj emisiji! “ANĐELA I ZVEZDAN ĆE SE POMIRITI, ULAZE U RIJALITI! Ana Ćurčić nije mogla više da ćuti: “Aleksandra i Filip neće opstati” POSTAJE MAMA?! PREDSEDNIK GOST NACIONALNOG DNEVNIKA: “Neće biti lako, videćemo ko je prijatelj Srbije i međunarodnog prava” “TO NISU ŽRTVE! TO SU K*RVE I KLOŠARI!” Asmin Durdžić ZAGRMEO “FUKARE! Sve su to ista g*vna!” “KOD MENE SU PRONAŠLI 2,5gr OPIJATA, A U GARAŽI 50gr!” Ispovest Baneta Vidakovića: “Supruga je imala razloga da ode od mene” MAJA I MIONA TUČA?! Za sve je kriv Stanislav Krofak, voditelj ga potpuno RASKRINKAO, nastao haos u rijalitiju! LOŠE VESTI ZA ŠA IZ PORODIČNOG DOMA: Otkriveno šta se dešava sa njegovim ocem, potresne reči! MIRZA SELIMOVIĆ: U inat drugima sam uspeo! Razočarali su me pojedinci. POŽAR U MIRIJEVU! Gust crni dim kulja na sve strane (VIDEO) MILJANA IZGUBILA NA SUDU PROTIV MATORE! Skandalozni detalji incidenta: Psovala advokate, cepala tužbe i vređala mrtvu decu?!

“NORA DOZIVA TATU SVAKI DAN!” Srcecepajući detalji! Asmin nema pojma: “Pita za njega, nedostaje joj!”

Objavio: RHT
28/02/2024 9:30 PM

“Nora doziva tatu…!”

Sita Ahmić, sestra Aneli Ahmić, se uključila u lajv na TikToku kod Filipa Cara.

Nora doziva tatu
foto: printscreen/facebook/ Nora doziva tatu

Ona je otkrila da pored svoje četvoro dece, sada brine i o Nori, ćerki Aneli i Asmina.

Car ju je u jednom trenutku pitao i da kaže šta je bilo sa Asminovom izjavom da će navodno pokrenuti postupak za preuzimanje starateljstva nad Norom:

“Asminovo dete je u domu”

“On je prijavio socijalna služba nas je kontaktirala i ja sam išla tamo. Ma nema ništa od toga. Njega deca ne zanimaju. On pravi samo decu ne zanimaju ga. On ima dete u domu 12 godina. Noru nije čuo ni video. Ona pita za tatu. Kad moja deca pričaju sa mojim mužem, ona čim čuje muški glas ona viče tata. Pita za njega. Nedostaju joj i mama i tata. Ja joj dajem ljubav kao mojoj deci ali nisam joj ja majka. Oseća dete sve”. pričala je Sita.

“TRAŽILA SAM ASMINU DA PRIZNA DVE STVARI SAMO”

“Došao je ovde na početku jednom, ja sam samo tražila da prizna dve stvari. Da su venčani i da je živeo sa Aneli sve vreme a ne da je napravio dete i slao pare. Nije hteo da prizna jer bi onda Stanija bila ljubavnica”. rekla je Ahmićeva.

1614
ANKETA! DA LI STE ZA SUOČAVANJE ANELI AHMIĆ I ASMINA DURDŽIĆA? GLASAJTE!

GLASAJTE! DA LI STE ZA SUOČAVANJE ANELI AHMIĆ I ASMINA DURDŽIĆA?

DA LI STE ZA SUOČAVANJE ANELI I ASMINA

BONUS VIDEO

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima.

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV.

Hype.tv/M.A.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta
i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora, a u skladu sa odredbama “WMG uslova korišćenja” i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner